Arkadaşlar benim kabızlık, hemoroid problemlerim var çocukluktan beri hep çekmişimdir. 18-19 yaşlarında da yine bu derdimden ötürü çok kaşıntılarım olurdu bir keresinde öyle çok kaşıntı oldu ki afedersiniz çok şiddetli kaşıntıdan ötürü kanamam olmuştu o yaşımda ve 3 gün aralıklı kanama ve sızlama olmuştu kızlık zarı bölgesinde. Ben de çok endişelendim ve arkadaşıma söyledim ikimizde cahiliz ve çaktırmadan evli bir arkadaşımızda kızlık zarı kanamasını falan öğrendik ve hemen kanamazmış diye olayı kapattık. Ama ben sonrasında düşününce benim o zaman hiç adet tarihim değildi ve 3 gün de sürmezdi benim ben kesin yanlışlıkla zarar verdim diye düşündüm. Şuan 28 yaşımdayım ve bu konu yıllardır içime dert kimseye de açamıyorum kesin zarar gördü o bölgem diye bakıyorum çünkü o yaşlarda tekrar tekrar kaşıma eğilimindeydim ve umursamıyodum ama büyüdükçe çok korkar oldum. Belki de kaşıntı olarak başladı sonrasında alışkanlık oldu ve hep devam ettim çok utanıyorum. Ben tesettürlü biriyim ve hiç bu zamana kadar erkek arkadaşım olmadı. Bana defalarca görücü usulüyle tavsiye verdiler ama ben düşünmüyorum dedim bu korkumdan dolayı. Bir doktora kontrole de gitsem hem tepki alırım hem de e-nabıza işler ve ilerideki eşim benden şüphelenir diye çok korkuyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum kimseyle de konuşamıyorum bu sebeple evlilik dedikleri anda strese giriyorum. Annemle de konuşamam çok çekiniyorum. Ne olur bana akıl verin. Bilmiyorum çok cahildim o zamanlar ama işin ciddiyetini kavrayamıyordum.