Neden yükleyeyim ki fotoğraflarımı?Ben ünlü müyüm ya da siz kimsiniz de benim güzelliğimi ya da çirkinliğimi değerlendirebilesiniz ?Arkadaşlık teklifini de kabul etmiyorum,çünkü içten değilsin. :))) Seni görmedim ,bilmiyorum,karşılıklı konuşmam da geçmedi,ama siz baya bi kinlenmişsiniz bana kendi kendinize.En azından insanlara İĞRENÇ,ıyykk,bu da ne ? ,demiyorum.Çok hassas olan bunları demez,karakterine yakıştırmaz.
ya niye hep aynı tartısmalar surup gidiyorki..lirik guzel gercekten on umara bir fizige sahip(surekli bunlar konusuldugu icin soyluyorum) herseyi gectim baska yorumlardanda gordugum kadarıyla ustunluk taslamak baskalarını asaglama gibi bir durumunu gormedim bugun ne giydin bolumundeki yorumlardanda gordum begendigi kisilere begenisi soylemis hani egerki egosu yuksek olan bir insan olsa bunları yapmazdı diye dusunuyorum sanal ortam birbirimizi anlayamıyor olabiliriz bazen..
kimin huyu suyu nasıl bilemeyiz art niyetle soylemedigi bir cumleyi bile art niyetli olarak algılamak mumkun burda yeri geldi su tartısmalar icerisinde olan uyelerle bende bazen gerildim ama uzatmadım gerek yok bence su boy guzellik vs konularından uzaklasp baska yerlerde birbirimizi tanımalıyız ben inanıyorumki gercekten iyi niyetli insanlarsınız hepiniz
ya niye hep aynı tartısmalar surup gidiyorki..lirik guzel gercekten on umara bir fizige sahip(surekli bunlar konusuldugu icin soyluyorum) herseyi gectim baska yorumlardanda gordugum kadarıyla ustunluk taslamak baskalarını asaglama gibi bir durumunu gormedim bugun ne giydin bolumundeki yorumlardanda gordum begendigi kisilere begenisi soylemis hani egerki egosu yuksek olan bir insan olsa bunları yapmazdı diye dusunuyorum sanal ortam birbirimizi anlayamıyor olabiliriz bazen..
kimin huyu suyu nasıl bilemeyiz art niyetle soylemedigi bir cumleyi bile art niyetli olarak algılamak mumkun burda yeri geldi su tartısmalar icerisinde olan uyelerle bende bazen gerildim ama uzatmadım gerek yok bence su boy guzellik vs konularından uzaklasp baska yerlerde birbirimizi tanımalıyız ben inanıyorumki gercekten iyi niyetli insanlarsınız hepiniz
sizin gibi biriyle arkadaş olma meraklısı değilim zaten merak etmeyin.
arkadaş tercihlerim daha mütevazi kişiler oluyor genelde.
amacım sizi görmekti o 'müthiş, dillere destan boyunuzu vs'
her neyse madem çok içerlediniz ünlülere yapılan yorumlara atın bi e-mail haberleri olsun.
siz kimsiniz ki benim güzelliğimi değerlendiresiniz derken?
siz bacak boyunuzu tüm kkya duyururken bende kimliğimi kazanmış oldum.
içerlememiştim ama artık baydı kendinizi övmeniz bende yorumumu yaptım.
bu da son yorumum zaten.
Allah güzelliğinize zeval vermesin.
Ay ,kütük gibiyim şekerim ,senin gibi güzel değilim ,napcan işte,kader...
Çok çok güzelsiniz ! ama okuduğunuzu anlama kapasiteniz bununla doğru orantılı değil sanırım. Bakın 2 mesaj yukarıda mune ne demiş siz hala neye devam etmişsiniz
Algıda kıtlık gırla yazan üye kimdi ??
Cevap hakkı doğan mesajları silme yetkiniz var. Devam edilmesini istemiyorsanız bu konuda bir şeyler yapın bence.
"Hala devam ediyorsunuz" demekle olmuyor çünkü. Çözüm değil bu.
Biri bir şey yazar, sen de cevap verme gereği duyarsın ve devam eder bu böyle...
Hakaret edemezsiniz ayrıca kimseye alttan alta kapasiteniz yetersiz diyerek.
Yazdıklarınıza dikkat edin lütfen! Site yönetiminde olmanız size bu hakkı vermiyor.
Azarlar gibi bir üslup takınamazsınız!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?