Brezilyalı süpermodel Gisele Bundchen

ya niye hep aynı tartısmalar surup gidiyorki..lirik guzel gercekten on umara bir fizige sahip(surekli bunlar konusuldugu icin soyluyorum) herseyi gectim baska yorumlardanda gordugum kadarıyla ustunluk taslamak baskalarını asaglama gibi bir durumunu gormedim bugun ne giydin bolumundeki yorumlardanda gordum begendigi kisilere begenisi soylemis hani egerki egosu yuksek olan bir insan olsa bunları yapmazdı diye dusunuyorum sanal ortam birbirimizi anlayamıyor olabiliriz bazen..
kimin huyu suyu nasıl bilemeyiz art niyetle soylemedigi bir cumleyi bile art niyetli olarak algılamak mumkun burda yeri geldi su tartısmalar icerisinde olan uyelerle bende bazen gerildim ama uzatmadım gerek yok bence su boy guzellik vs konularından uzaklasp baska yerlerde birbirimizi tanımalıyız ben inanıyorumki gercekten iyi niyetli insanlarsınız hepiniz

sizin gibi biriyle arkadaş olma meraklısı değilim zaten merak etmeyin.
arkadaş tercihlerim daha mütevazi kişiler oluyor genelde.
amacım sizi görmekti o 'müthiş, dillere destan boyunuzu vs'
her neyse madem çok içerlediniz ünlülere yapılan yorumlara atın bi e-mail haberleri olsun.
siz kimsiniz ki benim güzelliğimi değerlendiresiniz derken?
siz bacak boyunuzu tüm kkya duyururken bende kimliğimi kazanmış oldum.
içerlememiştim ama artık baydı kendinizi övmeniz bende yorumumu yaptım.
bu da son yorumum zaten.
Allah güzelliğinize zeval vermesin.

Son düzenleme:

Canım sorun onun nasıl bır fızıge sahıp olması değil.
Ama ustunluk taslama cabaları oldukca fazla.
Zaten bu neden kendını begenıyor dıye tartısılmıyor
Bır ınsana burada bırkac kısı aynı duyguyu beslıyorsa o ınsanda bır sorun vardır dıye dusunuyorum..
Ve durup dururken bırı boy veya fızıkle ılgılı bır zıt gorus yaptın mı ortaya atlıyor sureklı bırseylerı kendı uzerıne alınıyor
Bu kadar ınsan varken neden o ?
Ayrıca ukala bır bıcımde evet cok guzelım demek bu toplumda hos karsılanmaz kı bencede saçma ve ego uzerı bır davranıs..

Son düzenleme:

Teşekkür ederim gwencooper,o senin güzelliğin.Güzel bakmayı da biliyorsun.Ben de çok sıkıldım artık ,bana etmedikleri hakaret kalmadı ben de sadece bir defa onlar gibi davrandım ve banlandım,hataydı yapmamalıydım.Şimdi birini engelledim zaten ,yazdıklarını görmüyorum.Geriya kalan iki-üç kişiyi de engelleyeceğim,başka yolu yok.Hiçbir zaman insanları aşağılamadım ,ne burda ne gerçek hayatta.Yapım değil zaten.Nedense bu kişilerin dışında kimse böyle düşünmüyor.Onlar zevk alıyor nedense. :))

Bu bölümde açılan tüm konuları amacından saptırıp site üyelerimize yorum yapmaya devam ederseniz konular kapatılır ve polemiğe giren herkes haklı haksız gözetmeksizin uyarı alır.
Ve bu bu bölümdeki tüm konular için son ikazdır, kötü içerik gelmeye devam ederse uyarılar ve konu kapamalar başlayacaktır bilginize...

Durduk yere yazmıyorum ben,ilgili forumlara yazıyorum ki bir kez yazdığım şey ne kadar da dokunmuş size.Ünlü olup olmamaları önemli değil,hakaret etmek yanlış ve mütevaziliğe sığmaz.Madem sizler çok mütevazisiniz öyle şeyler yazmamalısınız.Kendini beğenmenin kimseye zararı yoktur,ama başka insanların dış görünüşlerinden İĞRENMEK zararlıdır.Düşünün bakalım şimdi kim mütevazi. ) Zaten arkadaş olamayız. )

Ay ,kütük gibiyim şekerim ,senin gibi güzel değilim ,napcan işte,kader...

Estağfurullah. Olur mu öyle şey. :)) En güzel sensin. :))
O kadar ki sen ve senin gibi vücuda sahip birini kimsenin beğenmemeye hakkı yok. :))
Doğaya aykırı bir oluşum varoluyor senin sayende. Zevkler ve renkler muhabbeti sona eriyor.

Bu arada mütevazılıktan bahsederken kendini bilmezliğin tavan noktasındasın tatlım. )

Son olarak, kendine aşık olan bir insan olarak biliyorum ki, kendini cidden seven insanın sarf edeceği laflar değil bunlar.
Relax. )

Çok çok güzelsiniz ! ama okuduğunuzu anlama kapasiteniz bununla doğru orantılı değil sanırım. Bakın 2 mesaj yukarıda mune ne demiş siz hala neye devam etmişsiniz

Çok çok güzelsiniz ! ama okuduğunuzu anlama kapasiteniz bununla doğru orantılı değil sanırım. Bakın 2 mesaj yukarıda mune ne demiş siz hala neye devam etmişsiniz

Cevap hakkı doğan mesajları silme yetkiniz var. Devam edilmesini istemiyorsanız bu konuda bir şeyler yapın bence.
"Hala devam ediyorsunuz" demekle olmuyor çünkü. Çözüm değil bu.
Biri bir şey yazar, sen de cevap verme gereği duyarsın ve devam eder bu böyle...
Hakaret edemezsiniz ayrıca kimseye alttan alta kapasiteniz yetersiz diyerek.
Yazdıklarınıza dikkat edin lütfen! Site yönetiminde olmanız size bu hakkı vermiyor.
Azarlar gibi bir üslup takınamazsınız!

Anlayana bir kere söylenir bu yüzden kapasite konusuna girerek yağmurluk isimli editor hata yapmıştır ve gereki uyarılar yapılmıştır, onun adına ben özür dilerim....

Zira konu kapasite konusu değil farklı birşeydir.... Ben ne olduğunu söylemeyeceğim dileyen dilediği gibi düşünebilir.

Not : Azar yok, hakaret yok ama çok pis konuya değindim....

Algıda kıtlık gırla yazan üye kimdi ??

Sayın Avukat Hanım ; orada benim mesajıma yapılan göndermeye yazdığım cevaptı o.
Müvekkilinizin saçmalaması üzerine demem gereken bir şeydi.

Ama burada yönetici söz konusu. Şunu yapmayın demekle olmuyor bu iş.
Diğer sitelerde gereksiz adledilen mesajlar silinir. Ama bu sitede o yapılmıyor.
E haliyle ben de bana yazılan cevapa cevap atma hakkını buluyorum.

Saygılarımla efendim.
Yüce mahkeme en doğru kararı verecektir eminim.

Cevap hakkı doğan mesajları neden silelim bu bir. Üslubunca cevap hakkı doğurulmuşsa üslubunca cevap verilir bu 2.

Bazı üyeler sürekli benzer konularda uyarılar aldıkları halde tavırlarını yineliyorlarsa ben algıda sorun olduğunu düşünürüm. Burada hiçbir hakaret yok sadece durum değerlendirmesi var. Mesajlar altalta okununca görünen köy kılavuz istememekte. Bazılarınızın nasıl diğerlerinin algılarında kıtlık olduğunu düşünüyorlarsa ve bunu bu üslupla belirtiyorlarsa ben de üslubunca fikirlerimi belirtebilirim. Site yönetiminde bulunmamdan öte ben öncelikle bu sitenin bir üyesiyim. Yazdıklarım beni bağlar. Bazı durumlarda iyi ki sitede editorüm ve yazdıklarımı ayarlamak zorundayım diye düşünüp sizler gibi aklıma geleni parmaklarımın ucuna iletmiyorum.

Devam edilmesini istemiyorsanız bir şeyler yaparsınız demişsiniz ya. Herkes aldığı uyarılar ve cezaların konularına bir baksın. Bazılarınızı durdurmak için değişik fikirleri olan varsa site yönetimine iletebilir. Biz herkesin anlayabileceğini düşünerek sadece uyarı ve ceza sistemi kullanıyoruz..

Yukarıda Kazen 'in yazdığı bile anlaşılmamış. Herkese birkaç kere okumasını öneririm.

Öhömmm. Büyük punto yazıyorum göresiniz diye. En güzeliniz benim hanımlar. Bu boy pos güzellik konusuda kapansın artık herkes kendine güzel zevkler tartışma konusu olamaz değil mi?

Bacaklarınıda guzel bulmuyorum ben bazı fotolarda ortalama bazılarında aşırı kemıklı cıkıyor.Yanı harıka dıyebılecegım bacakları yok.Üsttekı fotoda bel kavısı var normalde bu kadının belı dumduz sankı şop var gıbı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…