Brezilya'nın en güzel ve en seksi süper modeli Adriana Lima

mesela bende bi ara İrina Shaykı beyeniyodum erkek arkadaşlar filan hiç beyenmiyodu. çok çirkin diyodular. çok zayıf , kuru filan diyidular . bende çok şaşırıyodum. artık bende beyenmiyorum zaten

yok canım erkekler hala daha çok beyeniyodur. ama bu forumdaki bayanlar yani bizler adrianayı çok beyeniyoruz orası doğru

benim etrafımdakiler benim beğendiğim kadar beğenmiyolar ama beğendikleri kadınlarda cidden ona rakip olabilicek cinsten değil adriana limayı çirkin bulan biri pınar altuğu çok güzel bulabiliyor mesela kafam almasada aslında böyle olması daha iyi yoksa herkes sadece bir tipi beğenirdi o zamanda sadece tek bir tipin talibi olurdu.ama erkeklerin zevkleri bizim anladığımızında dışında bir gülüşüne bir bakışını bir mimiğine bile hayran kalıp çok güzel bulabiliyorlar.

evet mesela angelina jolie yi çok çok beğeniyorum dayımsa ne kadar çirkin bir kadın diyor şaşıp kalıyorumm

dayın angelinaya objektif bir gözle bakıpta söylüyor olabilir bunu benim için güzel midir evet çok güzeldir ama o kadar büyük dudaklar ve aşırı zayıflıkla onu itici bulması normal angelinayı angelina yapan kendine has duruşu ve özgüveni bencede.

Zevkler ve renkler tartışılır sözü nekadar doğru aslında.
pınar altuğu beyenen birinin adrianayı beyenmemesini çok ilginç doğrusu. belkide adrianayı beyenmeyenler fashion show yada onu canlı olarak izlememiş olabilirler. çünkü genelde beyndikleri televizyondaki bi oyuncu veya şarkıcı oluyo. zevkler ve renkler tartışılsa bile bbilmiyorum yani adriana çok başka bi güzellik.

tanıdığım için biliyoruda adriana zaten beğenebileceği bir tip değildi zevkler işte ben yine resimlerini paylaşmaya devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…