Brezilya'nın en güzel ve en seksi süper modeli Adriana Lima

Yine kıskandığım sanılmasın ama güzelim diye acunun programında fln heryerde kasıntı. sempatiklik yapmaya çalışıyor
en sempatik ve tatlı olan azra akın bence :20:

Yine kıskandığım sanılmasın ama güzelim diye acunun programında fln heryerde kasıntı. sempatiklik yapmaya çalışıyor
en sempatik ve tatlı olan azra akın bence :20:

Kıskandığını sanan olursa onlardadır kabahat. Kimin ne haddine ki zaten kıskanıyorsun demek! İstediğin gibi düşünceni ifade edebilirsin. :31: Bazı anlayışsızlar çıkıyor arada ama onları da kaale almazsın zaten. Herkesin beğenisinin farklı olacağını hesaba katmayıp da birine kötü deyince kıskanıyorsun diyen dar beyinliler konuşsun kendilerince.
Ben de Adriana Lima'nın normal halini çok güzel bulmuyorum. Hatta günlük hayattaki bazı fotoğraflarında çirkin geliyor gözüme. Ama makyajla, saçıyla, kıyafetiyle iyi hazırlanırsa çok güzel görünebiliyor. Her zaman beğenmiyorum yani. Bazen harika buluyorum o kadar. :31::31:

Kıskandığını sanan olursa onlardadır kabahat. Kimin ne haddine ki zaten kıskanıyorsun demek! İstediğin gibi düşünceni ifade edebilirsin. :31: Bazı anlayışsızlar çıkıyor arada ama onları da kaale almazsın zaten. Herkesin beğenisinin farklı olacağını hesaba katmayıp da birine kötü deyince kıskanıyorsun diyen dar beyinliler konuşsun kendilerince.
Ben de Adriana Lima'nın normal halini çok güzel bulmuyorum. Hatta günlük hayattaki bazı fotoğraflarında çirkin geliyor gözüme. Ama makyajla, saçıyla, kıyafetiyle iyi hazırlanırsa çok güzel görünebiliyor. Her zaman beğenmiyorum yani. Bazen harika buluyorum o kadar. :31::31:

işte aynen bende yani boyayı duvara sürsen duvarda güzel oluyor demek istedim ama hiç bir insan bana göre bu kadar abartılamaz yabancılara prim vermektense ülkemizde azra akın vb şekilde ama gerçekten gzl ve estetiksiz olanlar övülmeli ama bizim acun fln para kazanmak için yabancıları getirir reyting rekoru kırsın diye fakat ben hiç izlemedim takmadımda hayranıda değilim bu kdr dı düşüncelerim okuduysanızda tşkr ederim :30:

işte aynen bende yani boyayı duvara sürsen duvarda güzel oluyor demek istedim ama hiç bir insan bana göre bu kadar abartılamaz yabancılara prim vermektense ülkemizde azra akın vb şekilde ama gerçekten gzl ve estetiksiz olanlar övülmeli ama bizim acun fln para kazanmak için yabancıları getirir reyting rekoru kırsın diye fakat ben hiç izlemedim takmadımda hayranıda değilim bu kdr dı düşüncelerim okuduysanızda tşkr ederim :30:

Yok ama ya o kadar da değil. :)) Bülent Ersoy da boya küpüne giriyor ama güzel oluyor mu? Makyajla falan olacak iş değil bence. :)) Makyaj çok güzelleştirebilir, bambaşka yapabilir bir insanı ama malzeme olması lazım ki güzel olsun. Ne tipsiz kadınlar var boya sürüp de hiçbir şeye benzemeyen. Adriana genel olarak beğenilen bir kadın, rağbet gören biri. Her ülkede sevilen ve tutulan bir insan. Beğenip beğenmemek kişeye kalmış. Ama büyük çoğunluk beğeniyor tabi. Ki zaten bazen çok fazla güzel bence de. Ama aman aman bir tarafı olduğunu düşünmüyorm. O da kişisel zevkimle ilgili bir durum. :) Kimi abartır, kimi de bizim gibi o kadar da değil deyip geçer. Olay budur. :)

Yok ama ya o kadar da değil. :)) Bülent Ersoy da boya küpüne giriyor ama güzel oluyor mu? Makyajla falan olacak iş değil bence. :)) Makyaj çok güzelleştirebilir, bambaşka yapabilir bir insanı ama malzeme olması lazım ki güzel olsun. Ne tipsiz kadınlar var boya sürüp de hiçbir şeye benzemeyen. Adriana genel olarak beğenilen bir kadın, rağbet gören biri. Her ülkede sevilen ve tutulan bir insan. Beğenip beğenmemek kişeye kalmış. Ama büyük çoğunluk beğeniyor tabi. Ki zaten bazen çok fazla güzel bence de. Ama aman aman bir tarafı olduğunu düşünmüyorm. O da kişisel zevkimle ilgili bir durum. :) Kimi abartır, kimi de bizim gibi o kadar da değil deyip geçer. Olay budur. :)

evet gerçekten de olay budur nokta . :D :27:

309680_306273736053185_162231403790753_1428891_1907648396_n.jpg

299990_306273832719842_162231403790753_1428895_2062999450_n.jpg

310211_306273912719834_162231403790753_1428896_1932992417_n.jpg

318460_306273996053159_162231403790753_1428897_1626053574_n.jpg

308754_306274072719818_162231403790753_1428898_866881274_n.jpg

kıskandığımı fln sanmayın
kanıtlayabilirimde
burnu dudağı ve göğüsleri slikon resimde ekleyebilirim inanmazsanız
duvarada boya sürsen duvarda güzel oluyor o yüzden adrianayı normal karşılıyorum dişleri çarpık ve her yerinde benek ve kıllar vr buda onun kusuru bence ona gözleri hava katıyor sadece gözleri dudakları slikon olmasaydı aşırı gzl diyebilirdim ama maalesef:53:

Yok artık. Daha neler kendinle celismissin bı duvara boya sür guZel olur diyosun bı dudakları silikon olmasa Asıri guZel diyebilirdim diyosun nasıl bı ifadeyse????? Dudklarinda slikon falan yok kendinizi. Kandirmayin

cekimlerdeki dudaklariyla normalde dudaklari ne kadar farkli..ya gecici slikon yada cekimler icin kullandiklari birsey var bariz siskin..goguslerde slikon bende cok abartildigini dusunuyorum guzel kiz ama abartilacak birsey goremiyorum ic camasiri mankenklerinin cogu guzel zaten..

arkadaşlar;

bu hanımın akrabası falan değilsiniz değil mi..
beğenen beğenir,beğenmeyen de beğenmez..

beğenen,beğenmeyene zevksizsin,ne hakla beğenmezsin nasıl diyebilir..
yada beğenmeyen,beğenene sen bu kadının neresini de bağendin hıhhh diyebilir mi..

yapmayın etmeyin..
sakin ve güzel paylaşımlar olsun lütfen..
bu diğer topikler için de geçerli..
lütfen...

bu kadar güzel bulunmasının sebebi sempatik halleri bence. evet dişleri çarpık ama o kadar güzel gülüyor ki böyle cıvıl cıvıl :))

Beğenmiyor olabilirsiniz. Olabilir. Herkesin beğenileri farklıdır fakat duvara boya sürsek güzel olur saçma bir ifade bencede :26::26:
Bide bu kadında alt yapı var makyaj çok yakışıyor. Dünyadaki herkes makyaj yapsın birinin birinden farkı illaki var.Bu kadınında bir farkı var bence :26:

Son düzenleme:
Ay yapmayın arkadaşlar yahu ilkokul çocukları böyle tartışıyor :9::9:
Cemre daha güzel Gülçin çok çirkin sen Gülçin'i kıskanıyorsun bence çok güzel hayır Yasemin daha güzel kıskanmayın :9:
Beğenmeyen tabi ki olabilir bazıları esmerleri pek beğenmez bazısı sarışın sevmez olabilir yani
İlla ki kıskandığı anlamına mı geliyor kişinin
Hepimiz belli bir yaşı aşmış insanlarız böyle tartışmalar bana çok saçma geliyor
Ben de aşırı değil fakat güzel bir kadın olduğunu söylemiştim
Ben sarışın insanları daha çok beğenirim çünkü
Ama Sezarın hakkını Sezara vermek de lazım Adriana Lima gerek yüz gerek fizik olsun dünyanın sayılı güzellerinden
Herkes aynı düşünmeyebilir,o ayrı
Burada kadının akrabası gibi savunanı da,düşmanıymış gibi yereni de anlayamıyorum :6:
Size bir katkısı ya da zararı olmayan insanlar için böyle adrenaline gerek yok
En azından tanışmasak da bizim birbirimize manevi açıdan yararımız olabiliyor o yüzden kırmayalım birbirimizi :71:

Son düzenleme:
Back
X