Brezilya'nın en güzel ve en seksi süper modeli Adriana Lima

bence de ERIN! favorilerimin arasinda cok guzel kiz :31: yeni VS katalogunda agirlikli olarak Erin ve Candice var daha da one cikmaya basladi :52: hakediyor da hem masum hem cekici bi tipi var hele ki cilleri harika :emir_bebek: Erin in gulusu bakisi gercekten cok dogal o acidan da pek begeniyorum her zaman poz veriormus gibi degil :31: cogu model hemen kisar gozleri dudaklari aralar adriana da yapio genelde ama elestirmek icin demiyorum sonucta isleri poz vermek :) ama Erin'in de dogal pozlari hosuma gidior.
Adriana kesinlikle kilo vermis aslinda ben begendim :26: Aslinda model olarak dusunmeyince kilo vermeden onceki hali de cok guzel ama model olunca ve etrafinda da bir suru incecik citir olunca :52: ben zaten severim incecik fizik o yuzden mi bilmiorm hos geldi gozume :51:

vildansu cnm fotolar harika paylasim icin tesekkurler cnm ugrasmissin :)

bence de ERIN! favorilerimin arasinda cok guzel kiz :31: yeni VS katalogunda agirlikli olarak Erin ve Candice var daha da one cikmaya basladi :52: hakediyor da hem masum hem cekici bi tipi var hele ki cilleri harika :emir_bebek: Erin in gulusu bakisi gercekten cok dogal o acidan da pek begeniyorum her zaman poz veriormus gibi degil :31: cogu model hemen kisar gozleri dudaklari aralar adriana da yapio genelde ama elestirmek icin demiyorum sonucta isleri poz vermek :) ama Erin'in de dogal pozlari hosuma gidior.
Adriana kesinlikle kilo vermis aslinda ben begendim :26: Aslinda model olarak dusunmeyince kilo vermeden onceki hali de cok guzel ama model olunca ve etrafinda da bir suru incecik citir olunca :52: ben zaten severim incecik fizik o yuzden mi bilmiorm hos geldi gozume :51:

vildansu cnm fotolar harika paylasim icin tesekkurler cnm ugrasmissin :)

rica ederim :)
aynen katiliyorum Erin cok dogal ve masum bir güzellik :) özellikle bu resimlerde cok ilgimi cekti cilleri ayri bir hava katiyor ona :)

$n869395363_391502_8857 (1).webp
$15869_102283879798036_100000492748188_59559_7875135_n.webp
$15869_102283866464704_100000492748188_59555_7951907_n.webp
$15869_102283873131370_100000492748188_59557_3071316_n.webp

Peki bunları görmüşmüydünüz daha önce.. sıfır makyajsız hali ve GÖGÜSLERE DİKKAT EDİN.. Arkadaşlar şu ünlü camiasından herkeze öyle güvenipte güzel vs demeyin en makyajsız doğal dediğimizde bile bir ton fondötendi pudraydı allıktı takma kirpikti vs bunlar oluyor.. SİZEDE PORSELEN MAKYAJ YAPSALAR GÖGÜSLERİNİZİ DOLDURSALAR FOTOYU ÇEKTİKTEN SONRA BİİİR GÜZELDE MONTAJ YAPSALAR TAŞ GİBİ OLURSUNUZ.. LÜTFENN :19:

bu mantığı anlamıyorum güzel bir bayanın çirkin resmi olamaz mı her an kusursuz mu olmalı karşınızdakinin insan olduğunu unutuyorsunuz bunu söylerken herkesin kötü resmi ya da kötü göründüğü bir gün vardır bu o insanın çirkin olduğunu kanıtlamaz.

herkes her zaman güzel çıkmıyor ki..

göğüsleri silikon ee biliyoruz ki zaten olabilir.. yüzü tamamen doğal ve bence birçok doğal fotosunda da gayet güzel çıkmışş:nazar::nazar:

bu koyduklarınız istisna ve gene de biçok kadının böyle dağınık halinden çok daha bile güzel..
:31::31:

:1: Ayyy inanmıyorum şu an elinizde olsam döveceksiniz beni sanki o derece :1: Yanlış anladınız , beğeniyo olabilirsiniz ama demek istediğim şu o ayılıp bayıldığınız insan o kadarda güzel değil tabiki zevk meselesi yani ama kesinlikle hiç bir ünlüye tv de çıkan resimlerini gördüğüm hiç bir ünlüye güzel demedim çünkü gerçekten taş bebek gibi olanların bile gerçek hallerini gördüğümde inanlmaz sasırıp hayal kırıklığına uğruyorum.. bir ton rötuştan geçiyorlar oda yetmiyormuş gibi fotoğrafları bile rötuşlanıyor.. Neyse düşünce meselesi ne diyeyim..

herkes her zaman güzel çıkmıyor ki..

göğüsleri silikon ee biliyoruz ki zaten olabilir.. yüzü tamamen doğal ve bence birçok doğal fotosunda da gayet güzel çıkmışş:nazar::nazar:

bu koyduklarınız istisna ve gene de biçok kadının böyle dağınık halinden çok daha bile güzel..
:31::31:

Tabikide katılıyorum ne kadınlar var yeryüzünde ama LÜTFEN YÜZÜ TAMAMEN DOĞAL DEMEYİN BİLE BİLE KENDİNİZİ KANDIRMAYIN.. benim koyduğum fotolardaki o iğrenç hali bile doğal değil makyaj esnasında çekilmiş, Gerçekten sanki size birisi büyü yapmış adriana lima yı her haliyle beğenmek zorundasınız diye..

Hee ayrıca adriana limaya yapılan makyaj sürekli doğal pastel tonlarda bir makyaj , hiç bir zaman renkli tonlarda makyaj kullanan birisi değil.. bu yüzdende doğal güzelliğiymiş gibi duruyor.. Ama yüzünde hiiiiç makyaj yokken hiç bir güzelliği yok.. DUDAKLAR SİLİKON,GÖĞÜSLER SİLİKON,VÜCUTTA BİR TON RÖTUŞ,SURATTA PRF.PORSELEN MAKYAJ... YAA NEYSE NERDEN DENK GELDİM BU KONUYA , BENDE NEYİN DERDİNE DÜŞMÜŞÜM SİZE İYİ SOHBETLER ARKADAŞLAR...

Hee ayrıca adriana limaya yapılan makyaj sürekli doğal pastel tonlarda bir makyaj , hiç bir zaman renkli tonlarda makyaj kullanan birisi değil.. bu yüzdende doğal güzelliğiymiş gibi duruyor.. Ama yüzünde hiiiiç makyaj yokken hiç bir güzelliği yok.. DUDAKLAR SİLİKON,GÖĞÜSLER SİLİKON,VÜCUTTA BİR TON RÖTUŞ,SURATTA PRF.PORSELEN MAKYAJ... YAA NEYSE NERDEN DENK GELDİM BU KONUYA , BENDE NEYİN DERDİNE DÜŞMÜŞÜM SİZE İYİ SOHBETLER ARKADAŞLAR...

onu kastetmedim ki cnm elbette ki makyaj var...

doğal derken ağzı,burnu kendinin..onu diyorum ben:34:

begenmiyorsan neden birseyleri ispat etme cabasindasin? Ben bir ünlüyü begenmiyorsam onun topigini takip etmem, sendeki bu caba ne anlamadim

Back
X