Brezilya'nın en güzel ve en seksi süper modeli Adriana Lima

Burda cevap vermicem Kinseye cunku bariz bi sekilde baska dilleri konusuyoruz Benin burda citam baya yuksek kaliyo o kendini bilmeyen dar goruslu Sahis cok erkekle Berabersiniz diyen Sahis caharlize ve Adriana Lima hakkindaki yorumlarima anlamamis hem transeksuele benzetmis hem guzel Demis adrianaya Demis evet transeksuele cok fazla benziyo Daha onceki yorumlarimdada guzel bi transeksuele benziyo dedim cok guzel transeksuellerde var ozellikle uzakdogu transeksuelleri ayirt edemessiniz bile adriandan cok Daha guzellerini Gordum. Adrianaya cirkin demiyorum Charlize de son derece klasik bi sarisin guzel digil demedim AMA cok klasik neyazzikki cok fazla guzel kadin gormediginiz icin size klasik gelmiyebilir Merck etmiyin buralarda yazmicam yorum artik girmem cok fazla Ayni Dili konusmamiz imkansiz bazi kisilerle

Kusura bakmayın Catt hanım sizin aynı dili konuştuğunuz biri olduğunu sanmıyorum. Çünkü sizin gibi dar görüşlü , her olaya at gözlüğüyle bakan insanlar genelde yalnız kalırlar....

Yukarda dar goruslu diye Ben belirttim simdide bana siz Ayni lafi soluyosunz dar goruslu lafi en son solenicek kisi Benin heralde))) bence soledikleriniz seylerin anlamlarini ogrenip bence kullanin

Benim Ayni Dili konustugum dunyanin dort bir yanindan var herkes kendi ayarinda insanlarla diyologa girmeliymis onu Daha iyi anladim

Benim Ayni Dili konustugum dunyanin dort bir yanindan var herkes kendi ayarinda insanlarla diyologa girmeliymis onu Daha iyi anladim

seni zorla diyaloga sokan olmamıştı..

hakaretlerinden dolayı banlandın.. iyi olmuşş

kendini nerde görüyosun bilemiyorum...ya da ne sanıyosun. başkalarını aşağılamak çok yakıştı ama sana..böyle bu yolda devam zaten ne desek bildiğini okuyorsun hep aynı şeyler..sıktı artık

Banlnmakta ne demekse)))) sizide sikayet tusuna bassaydim sizde banlanabilirdiniz )))) o pamuk bilmemne Mahalle Agziyla bana cok erkekle Berabersiniz heralde diyen kisi Kesin banlanirdi banlanmak Neyse ))) zaten banlayan site yonetimine hid profosyonel digil yonetim Daha ciddi biseydir hadi gene banlayin))) hakaret yok olsun konu disi mesaj derler banlarlar Ben Kinseyi asagilamak niyetinde digil dim AMA anlatmak istedigim seyleri onlarca Kere soliyip gene algilanamiyinca algi. Problemi oldugunu yazdim

Senin anlatmak istediğin şeyler insanların zevklerini ve fikirlerini değiştirmez boş yere uğraşma. Saygısız sana mı soracağız kimi beğenip beğenmeyeceğimizi... Sende algılama sorunu varsa bunu bize yükleme git kendi dilindeki insanlarla konuş. Senin gibi beğendiği şahısları akrabası gibi görüp avukatı gibi savunan insanlarla konuş...... İnsanlara model miş gibi modacıymış gibi gözüyle bakıp herşeye high fashion gözüyle bakıp herşeyi genel algılayan insanlarla konuş..... Tabi bulabilirsen...

Ayrıca bukadar mükemmel fikirleri ve görüşleri olan bir insan olsaydın senin beğendiğin kişileri beğenen insanlar bile senin yorumlarına tahammül edemeyen insanlar olmazdı...... Nerede yaşıyorsun anlamadım neyin acısı ki bu... Fikirlerini kabul ettirme çaban nedir......

Ha ayrıca bu Dünya da herkes aynı şeyi beğense, herkes aynı şeyi düşünse, herşey ve herkes mükemmel olsa Dünya da bu farklılıklar ve güzellikler olmazdı....

Kışkırtıcı yorumlar yapmayı, saygısızlığı, herşeye at gözlüğüyle bakmayı bırakın artık...

Arkadaşlar,

uyarıları dikkate almadığınız aşikar..
tahrik,hakaret,itişme kakışma herşey mevcut bu topiklerde!

zevkler diyoruz,tartışılmaz diyoruz..
ama nafile.

Hakaretlerinize komik cumlelerinize cevap vermicemde Neyin acisi Falan))) cok komik burda iclerinde firtinalar Kopan kaomplekrine hakim olamayan Bicok insan var Ben bikac senedir turkeyede yasiyorum Ve malesef kulturel olarak turkiye cok Geride her konusan fikir sahibi olabilen bi toplum digil ole insanlar cikinca zaten tahammul edemiyolarda burda sakai Gibi durum var ve urkuyorum artik Greecekmi bu diye hala herkesin zevki farklidir diyorum herkes tabiki Ayni SEyi begenmez AMA bi ideal vardir mesela en kolay ornek Karga Gibi kemerli burun ideal digildr AMA begenen cekici bulan yuzlerce insan vardir inanimaz bisey kendimi ilkokul ogretmeni hatta anaokul ogretmeni Gibi hissettim ya 30 Kere yaziyorum hala herkesin zevki farklidir yaziliyo sonar algi Problemi var diyince panter kesiliyolar Kimi neyi Zola begenin dedim siz dalgami geciyosunuz yoksa ciddimisiniz ciddiyseniz hakikaten durum Vahim Ben biyolojik aciklama yapiyorum isteyen istedigini tabiki begenir bunu ilk mesajimdan beri yaziyorum acin okuyun isterseniz

Greceek mi haha akşam akşam güldüm. Madem Türkiye yi bukadar geride görüyorsunuz gidin yorumlarınız çok gelişmiş ve ilerlemiş olan ülkelerin forumların da yapın. Ne de olsa sizinle aynı dili konuşuyorlar.

Yahu bu kızın güzelliği insanları neden bu kadar geriyor anlayamıyorum. Bu topiği kaçıcı karışması !! Lütfen karşılıklı tartışmaya bir son veriniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…