Brezilya'nın en güzel ve en seksi süper modeli Adriana Lima

o tenı beyazlatma olayını bende anlamıyorum.tam tersı dunya erkeklerının bu tendekı kadınlar hosuna gıdıyor ne dıye beyazlatırsınız.yok boyle danstada tenı beyazdı baya bronzlugunu goremedım.ten rengımı oyle yoksa kendını bronzlastırıyomu ırına shayk gıbı.ben bu kadının kafa yapısını cok begenıyorum yanı yuvarlak hoş kemık yapısı var.ama bazı fotolarında uzun gorunuyor dolgumu ki?

yüz yapisini bende cok begenirim, ne uzun nede top gibi yuvarlak. tam kivaminda yüz hatlari var. o resimde dudagini büzdügü icin garip göründü bence. beyaz tene gelince bence adriana lima ten konusunda cok sansli biri cünkü istese yani kendini günesten uzak tutsa bembeyaz bir tene sahip olabilir, veya tam tersi güneslense esmer bir tene sahip olabilir. her resmini takip ettigimden bunun fark ettim gelmis gecmis en beyaz adriana lima görüntüsü ise budur:

Uploaded with ImageShack.us

ılk defa adrıanayı bu kadar beyaz gordum sok oldum. bıldıgın bembeyaz hayret.bence bronzlastırılıyor bu kadın kendı rengı değil.cunku bronz tenı cok severım ılk cocukluk zamanlarında bır fotosu vardı ordada bu kadar beyazdı.solaryumla fondotenle koyulasıyor bızım hadıse gıbı o zaman.ama mumkunse hep bronz kullansın.beyaz normal mavı gozlu bı kadın gıbı soluk duruyor ama esmer ten cok baska bı hava katıyor.

ben buğday tenliyim ama yazın güneşte zenci gibi bile olurum çok dursam ki bi kere olmuştum sadece gözlerim gözüküyordu

yanmaya müsaitse yanıyordur kadın..

sonra hiç güneş görmediği zamanlar açılıyodur

bende o duruma gelıyorum ama uzun surmuyor ben hep bronz gordum onu beyazlıgını fazla kullanmıyor yada solaryum olayını devamlı kılıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…