Brezilya'nın en güzel ve en seksi süper modeli Adriana Lima

Bi kadının yüz hatları güzel olduktan sonra gerisi önemli değil.Makyajla sadece renk kusurları saklanıyor bu sayede.Adriana'da yüz hatları ve gözler çok güzel.

Harika görünüyor.
Makyajsız güzel olabilmek ne büyük nimet. :)
Makyaj güzel kadına renk verir. Çirkini güzelleştiremez.
O kadar makyajı ben yapsam ben de güzel olurum diye bir şey yok yani.
Züğürt tesellisi. Malzeme gerek önce.

Son düzenleme:
ama makyajsız halinin o şekilde olması çok normal değil mi :26: yani bana hiç ilginç gelmedi makyajlı haline bakıpta anlayabilirim makyajsız nasıl göründüğünü ki arada bariz bir fark yok saçları başı dağınık olduğu halde bir insanın makyajsızken gözlerinin sürmeli dudaklarının rujlu gibi görünmesini bekleyemeyiz insan anatomisine aykırı zaten ama adriananın renkleri gayet güzel dudak ten vs.ayrıca cildide çok sağlıklı görünüyor kusuru ne anlaayamadım ben...

Gayet normal ama makyajsız hali; full photoshop, saç, makyaj resimlerine göre oldukça sade hatta sevimli ve çocuksu.Ama makyajla bambaşka bi havaya bürünüyor.Benim kozmetik takıntım da böyle düşünmeme neden olabilir tabii

ama spor yapmış terlemiş yüzü kızarmış buna rağmen çok beğendim cildini tenini bakışlarını gülüşünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…