Brezilya'nın en güzel ve en seksi süper modeli Adriana Lima

bu kadar bakım, makyaj olmasa böyle kusursuz görünmezz. photoshop diye de bişey var bu dünyada.
tamam güzel kadın ,gerçekte yerinde var yüzellik ok. ama herhangi birimiz bu kadar bakımlı olsak ve bunlar kadar spor yapsak bi farkımız olur mu sizce? ünlüleri güzel yapanın ençok da bakım olduğuna inananlardanım. bi demet akalın gerçeği var bu ülkede hepimiz biliyoruz.

ay hakkaten ya göler renli diye ayrıca bencede sokaktan on kadın alın hertürlü bakım spor yaptırın bakın noluyo
i bizmi ayrıca herkeste okadar para olsa uhhuuuuuuuuu simdi biz mi suçluyuz yznı paramız yok diye bende zengin olsam spor solonun evime kurdurtur 7/24 spor yaparım erkeklere gelince tabi neticeye bakar okadar açarsam banada bakar ayrıca victoria secret mankenlaei akadarda güzel değil hepsi fondotone banıp çıkıyolar

$adriana-lima-meet-valentina1.webp
seksi güzel çokta tatlı ya:)

Son düzenleme:
biz "beyenmiyoruz" demiyoruz canım, "beğenmiyoruz". tamamen zevk meselesi. bak sen seviyomuşsun, ben buna saygı duyuyorum.. ama bu bayanı eleştirdiğim için sen beni kıskançlıkla itham ediyosun.. çok çirkin bi davranış bence.

bazı resimlerinde çok eblek bakıyo, dişleri tavşan gibi kocaman kocaman.. vücudu güzel evet allah için. gözlerinin renkli oluşunu bahane ederek güzel olduğunu söylüyolar. yahu bi sokağa çıkın, bu kadının vücut hatlarına sahip kaç kız var dışarılarda.

mesela ben töbe töbe :D güzelliğine lafımız yok aynennde aynı tipde bi kız daha olsa onu beğenmezler ama bu ünlü ya herkez adriana adriana olmuş ben ondan daha güzelim diyenlere katılıyorum herkez ondan daha güzel bence bide yakın çekimde çok belli oluyor ağır makyaj yaptığı. gözleri ama güzel yeşil mi mavimi anlayamadım ama benimki giysime göre renk değiştiriyo normalde yeşil.yani benimki daha güzel çekemiyoda değilim şu kızı ama güzel yani burnu çok güzel en beyendiğim yeri burnu estetik mi orası anlamadım

Bu kadını farklı ya da ünlü yapan özellikleri sıralayacak olursak,178 boy buna tekabül fazlaca düzgün vücut hatları ve ölçüleri,fazla güzel bir yüz,genç yaşta mesleğe giriş ki bu en önemli ayrıntı bu kadın 13 yaşında keşfediliyor.13 yaşında bir çocuğun da bu spot ışıkları altındaki makyajla markete gitmeyeceğini herkes bilir.Bu kadın kimler tarafından keşfediliyor ki bu kadar ünlü oluyor.İşi iyi bilen insanlar tarafından olduğu aşikar.Çünkü bu kadında aura var.Tehlikenin farkına varmadan,basenleriyle boğuşmak yerine ya da bu kadının keşfedildiği yaşta biraz daha uzun olmak için iyi beslenmek ya da spor yapmak yerine kıçımızı kımıldatmadan bu kadındakinin de sadece Allah vergisi olduğuna inanarak bilgisayar başında tek elimiz göbeğimizde bize de bu sihirli fondötenden sürseler böyle oluruz demeyelim Allah aşkına demeyelim.

Bi arkadaşım adriana limayı kurtlara benzetirdi ama hoş bi havası var bakımlılık konusunda ilham verici ama tarzım değil:)

Back
X