Brezilya'nın en güzel ve en seksi süper modeli Adriana Lima

Bugün haberlerde verdiler defileyi de aklıma birşey takıldı bu Victoria's Secret melekleri nasıl böyle güzel bronzlaşıyor ya? acaba podyuma çıkmadan önce vücuda bronz makyaj mı yapılıyor? fikri olan.

Bugün haberlerde verdiler defileyi de aklıma birşey takıldı bu Victoria's Secret melekleri nasıl böyle güzel bronzlaşıyor ya? acaba podyuma çıkmadan önce vücuda bronz makyaj mı yapılıyor? fikri olan.

Bence de spray fln birseyler kesinlikle kullaniyolar, zaten vucutlari paril paril parliyo. birseyler suruldugu belli.
Zaten aksi olsa onca isik altinda cok ölü dururular

Ben bir kere Beyonce un klip için hazırlanışını görmüştüm vücuduna tonla fondoten sürmüşlerdi.Ondan da parlıyor olabilir öyle

Bence de spray fln birseyler kesinlikle kullaniyolar, zaten vucutlari paril paril parliyo. birseyler suruldugu belli.
Zaten aksi olsa onca isik altinda cok ölü dururular

Bembeyaz bir ciltle ışık vurunca ölü gibi dururlar zatende benim anlamadığım o bronzluk mevzusu. bronzlatan spray neyim var mı ki?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…