Brezilya'nın en güzel ve en seksi süper modeli Adriana Lima

Bunuda acun türkiyede medyatik etti ya bir adriana limadır gidiyor acunun ağzında hem o kadar da güzel değil zaten ünlü olmadan önceki haline bakarsanız ne kadar değiştiğini görürsünüz ben beğenmiyorum açıkçası hele gülünce üst dudağı tamamen kaybolmuyormu tam bi sinir mankenlerin makyajsız halleri diye google de aratın bakın adriana lima nasılmış

Bunuda acun türkiyede medyatik etti ya bir adriana limadır gidiyor acunun ağzında hem o kadar da güzel değil zaten ünlü olmadan önceki haline bakarsanız ne kadar değiştiğini görürsünüz ben beğenmiyorum açıkçası hele gülünce üst dudağı tamamen kaybolmuyormu tam bi sinir mankenlerin makyajsız halleri diye google de aratın bakın adriana lima nasılmış

aynen katılıyorum

bence zaten çok medyatik,güzel ve başarılı dünya çapında bi model olduğu ve çok beğenildiği için acun davet etti onu ülkemizee..

Adriana Acun sayesinde medyatik olmadı ? Acun 2.3 sene önce daha muhabirken bütün dünya Adriana'yı biliyordu.
Kıskanmayalım bayanlar bence :)

Gayet sempatik,güzel ve taş bi hatun.

Son düzenleme:
Adriana Acun sayesinde medyatik olmadı ? Acun 2.3 sene önce daha muhabirken bütün dünya Adriana'yı biliyordu.
Kıskanmayalım bayanlar bence :)

Gayet sempatik,güzel ve taş bi hatun.

neyini kıskanıcaz acaba hahaha :D
hayır işinize gelmeyen bir yorum olduğu zaman hemen kıskanmayın =)
bön bön bakıyo işte yalan mı
gülümsemesi de çok çirkin
beğenmek zorunda mıyız ayrıca :)

Son düzenleme:
şahsen kıskanmıyorum öyle alık bakışlara ve seksi olmak için dudak büzmeye çalışmalara filan sahip olmak istemezdim doğrusu hahah :))
işinize gelmeyen yorum olunca nasıl da saldırganlıklar filan :)

Ben saldrmıyorum :D
Daha siz saldırı görmemişsiniz..
Ama siz hakaret ediyorsunuz şu anda :)

Alık' diyerek.

Sizin bakışlarınız ne kadar güzel acaba?
Bu hakaret etme cesaretini nereden bulmuş oldugunuzuda anlayamadım.

Beğenmiyor olabilirsiniz fakat hakaret edemezsiniz.

Renkler ve zevkler tartışılmaz fakat çok sempatik ve sıcak kanlı biri.
Burnu havada değil.
Zaten bunlarda onu sevmemize yeterli.
Dudak büzmeyle bu kadar güzel olan başka birini daha gösterin bana?

Son düzenleme:
Cokkk güzel bir kadınnnnnnnnn
Daha güzel oldugunu iddaa eden varsa koysun resmini yorumlayalım

Ayrıca yorum yaparken hakaret etmeler fln cok sacma degil mi

Cokkk güzel bir kadınnnnnnnnn
Daha güzel oldugunu iddaa eden varsa koysun resmini yorumlayalım

Ayrıca yorum yaparken hakaret etmeler fln cok sacma degil mi

Evet bencede koysunda görelim :)

Ya bir kere güzelliğini geçtim hatun sempatik ya !
Sempatik.
Havalı değil !

Son düzenleme:
PamukSekeyim'e harfiyen katiliyorum.Acun daha muhabirken Adriana Lima dünya capinda en cok para kazanan ilk 5 mankenler arasindaydi :) halada öyle
Bircok ünlü markanin reklam yüzü oldu, bircok dergiye kapak oldu, Victoria's Secret'in en cok begenilen mankeni ve daha bircok kaliteli islere imza atti ama yinede burnu havada degil. Bunca isi yapip dünya basninin maymunu olmadi baskalari gibi. Cok mütevazi bir yasam sürdürüyor. Allah nazarlardan saklasin. Yani "Acun Adriana'yi medyatik etti" laflarini duymak komik oluyor bayanlar :) Adriana Lima dünyada konusulurken Acun daha adini Türkiye'ye duyuramamisti.

PamukSekeyim'e harfiyen katiliyorum.Acun daha muhabirken Adriana Lima dünya capinda en cok para kazanan ilk 5 mankenler arasindaydi :) halada öyle
Bircok ünlü markanin reklam yüzü oldu, bircok dergiye kapak oldu, Victoria's Secret'in en cok begenilen mankeni ve daha bircok kaliteli islere imza atti ama yinede burnu havada degil. Bunca isi yapip dünya basninin maymunu olmadi baskalari gibi. Cok mütevazi bir yasam sürdürüyor. Allah nazarlardan saklasin. Yani "Acun Adriana'yi medyatik etti" laflarini duymak komik oluyor bayanlar :) Adriana Lima dünyada konusulurken Acun daha adini Türkiye'ye duyuramamisti.

Teşekkür ederim:)
Bayan zaten cevap veremiceğini anladığı için kaçtı sanırım:)

Adriana'nın bugüne kadar magazinde öyle yaptı böyle yaptı diye sansasyonel bir haberini hiç duymadım..
Güzel bir evliliği var bir çocugu var.
Magazin malzemesi bir manken değil.

İşinide hakkıyla yapıyor ;)

Ki Adriana'nın biyografisine bakalım, lütfen.

Acun yokken daha 90lı yılların sonunda Vogue ve Marie Claire dergilerine poz vermişti :)

Adriana'nın gülüşünü beğenmeyenlere gelsin :)

adriana-lima-5016420ea9.jpg

şahsen alık bakışlı derken hakaret etmiyorum evet bence alık bakışlı
ama kim saldırganlaştı bakalım
ayrıca neden kaçayım ki işim gücüm var heralde boş boş oturmuyorum
illa siz beğeniyorsunuz diye bize de beğendirmek zorunda mısınız?
ayrıca acun adrianayı medyatik yaptı diyen de ben değilim
ve de son olarak gülüşü de çirkin zira gülünce dişetleri görünüyo hiç sevmediğim birşeydir
bana göre!
siz de bana cevap vermek yerine seviyorum deyin geçin
illa karşı atağa geçmeyin
zira bu da son cevabımdır

yapmayın allah aşkına !!

herkes görüşünü belirtmekte özgür ama karşılıklı konuşmalar ve polemik şeklinde değil..

ayrıca kimse beğenmek zorunda da değil yanii.. beğenmeyenlere illa bi laf sokulur felan anlayamıyorum sebebini..zorla mı

ben beğeniyorum diye kimse beğenmek mecburiyetinde değil ya.. sempatik bulmayabilir,beğenmeyebilir.. bu ne hazımsızlıktır yaa

sonra da laflar sözler gırla gidiyo...

Ben saldrmıyorum :D
Daha siz saldırı görmemişsiniz..
Ama siz hakaret ediyorsunuz şu anda :)

Alık' diyerek.

Sizin bakışlarınız ne kadar güzel acaba?
Bu hakaret etme cesaretini nereden bulmuş oldugunuzuda anlayamadım.

Beğenmiyor olabilirsiniz fakat hakaret edemezsiniz.

Renkler ve zevkler tartışılmaz fakat çok sempatik ve sıcak kanlı biri.
Burnu havada değil.
Zaten bunlarda onu sevmemize yeterli.
Dudak büzmeyle bu kadar güzel olan başka birini daha gösterin bana?

Pamukum Adriana kankan heralde :1:
Ama seksi olmak için gözlerini kısması öyle bakması falan bana da hoş gelmio yani gerek yok zaten güzel bi hatun
Sıcakkanlı bi görüntüsü var zaten Brezilya insanları pek burnu havada olmuo sosyal ortamlarına bakarak söyleyebiliriz bunu
Ama kimsenin içini de bilemeyiz çok çok yakından tanımadığımız sürece kimin ne olduğunu anlamak güç
Çok iyi tanıdığımızı düşündüğümüz insanların sonradan tam tersi olduğunu anladığımızı da düşünürsek hiç tanımadığın biri hakkında çok agresif bi savunma yazmışsın dikkatimi çekti
Boşver kim ne derse desin ne katkısı var ki hayatına :1:
Güzellik göreli bi kavram herkes aynı kişiyi çok beğenecek diye bi kaide yok ama çirkin de denemez tabi bana göre de 'aşırı' güzel olmasa da güzel bi kadın

şahsen alık bakışlı derken hakaret etmiyorum evet bence alık bakışlı
ama kim saldırganlaştı bakalım
ayrıca neden kaçayım ki işim gücüm var heralde boş boş oturmuyorum
illa siz beğeniyorsunuz diye bize de beğendirmek zorunda mısınız?
ayrıca acun adrianayı medyatik yaptı diyen de ben değilim
ve de son olarak gülüşü de çirkin zira gülünce dişetleri görünüyo hiç sevmediğim birşeydir
bana göre!
siz de bana cevap vermek yerine seviyorum deyin geçin
illa karşı atağa geçmeyin
zira bu da son cevabımdır

Benim de hoşuma gitmez gülünce diş etlerinin görünmesi
Yüzü de bazı resimlerde çok uzun görünüo acunun programında daha toplu görünüodu anlayamadım onu :1:

Son düzenleme:
arkadaşlar,sakin paylaşımlar lütfen..

Back
X