Brezilya'nın en güzel ve en seksi süper modeli Adriana Lima

Muhteşem bir kadın :69:
Alımlı olmak bu olsa gerek :nazar::nazar::nazar:

600full-adriana-lima.jpg

600full-adriana-lima.jpg

600full-adriana-lima.jpg

600full-adriana-lima.jpg

600full-adriana-lima.jpg

600full-adriana-lima.jpg

600full-adriana-lima.jpg

600full-adriana-lima.jpg

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Adrianayla ilgili yorum yapmicam çok fazla çünkü garip tepkiler vereceksiniz ama bunu solemedidm istiyorum sadece gözelerinin beyazı çok fazla renkli bölümü daha küçük olduğu için gozleri devrim duruyo rahatsız edici biraz bakislari

Adrianayla ilgili yorum yapmicam çok fazla çünkü garip tepkiler vereceksiniz ama bunu solemedidm istiyorum sadece gözelerinin beyazı çok fazla renkli bölümü daha küçük olduğu için gozleri devrim duruyo rahatsız edici biraz bakislari

Valla insanın baktıkça bakası geliyor bence hiç rahatsız edici değil....

Kisiye göre değişir tamam tabiki guZel çirkin digil bacakları göğüsleri çok guZel. Ama gozlerininin ici boş gibi devrik bide guZel bı transeksuel havası var kübalı sokak cingelerinede çok benziyo ama orda çok guZel çingeneler var mesela eva mendes de kübalı ve gercketen çok çekici bı kadın çok beğenirim ama adriananin ağzından ve gözlerinden korkuyorum bide avam geliyo biraz ama tabiki çirkin bı kadın digil

Kisiye göre değişir tamam tabiki guZel çirkin digil bacakları göğüsleri çok guZel. Ama gozlerininin ici boş gibi devrik bide guZel bı transeksuel havası var kübalı sokak cingelerinede çok benziyo ama orda çok guZel çingeneler var mesela eva mendes de kübalı ve gercketen çok çekici bı kadın çok beğenirim ama adriananin ağzından ve gözlerinden korkuyorum bide avam geliyo biraz ama tabiki çirkin bı kadın digil

Hahha çok güldüm ya ''Kübalı Sokak Çigeneleri'' :27::27::27:

Evet kubaya gitmediniz sanırım giderseniz dikkat edin ozellikle ağız yapısı birebir aynı yapı ,neden her sokak çingenesi çirkinim olur adrianadan cok fazla guZel kübalı kadın gördüm cok itici bı kadın bide dövecek gibi bakması cok seksi görünmüyo seksiliginde doğalı en güzeli

Back
X