- Konu Sahibi White Mocha
- #1.281
yüzüne gülüşüne ağzına burnuna bakışlarına kurban![]()
aynen katiliyorum, belki mükemmel disleri yok ama kusuru bile kendine yakistiriyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen katiliyorum, belki mükemmel disleri yok ama kusuru bile kendine yakistiriyorum
Cok fazla itici bulan yapay bulan basit bulan guZel olmadıgını düşünen cok erkek var.ama bence hoş bi kadın cok beğenmem ama çirkinde demem buarada adrianin dişleri digil bozuk olan,bozuk olan ağız yapısı ve disetlerinin yapısı yoksa dişleri okadar bozuk digil
Bende Adriana yı beğenmiyorum (yani esmer bayanları beğenmediğim için yoksa Allah için güzel bayan) ve Adriana yı beğenmeyen bir çok erkek arkadaşım var ki doğal herkes tarafından bu Dünya'da beğenilen bir kadın olduğunu düşünmüyorum ama anlamadığım Catt nickli arkadaş İrina Shayk ı beğenmeyen bir erkek olduğunu düşünmüyorum demiş pardon ama nereden biliyorsunuz ben gördüm bu bayanıda hiç beğenmeyeni ki doğal birşey çünkü zevklere hitap etmesi gerekiyor öncelikle. Ama bu tür mankenlerin yani Dünya'ca ünlü topmodellerin (İrina gibi Adriana gibi) hayran sayıları oldukça fazla olduğu gibi anti sayfaları da mevcut buna Facebook adlı sayfadan bakabilirsiniz. Genelde bu bölüme fazla yorum yapmam takip ederim ama Catt adlı arkadaşların yorumlarını okuyunca neoluyor filan diye düşündüm anlamadığım modacı filan mısınız? Takmışsınız bir fashion high insanların zevklerine zerre kadar saygı duymayı bırak birde zorla beğenmek zorundaymışız gibi saçma sapan yorumlar yapmışsınız. Pardon siz kimsiniz? Kendinize bir dünya kurmuşsunuz kendi dediğiniz herşey doğru diğer herşey yalan?
Gerçekten çok yazık.....
Şunuda belirteyim; Beğenmeyen çok erkek olduğunu söylemişsiniz. "Çok" Yanlış bir söylem olmuş. Heralde o "çok" erkekle bağlantı içindesinizki renklerini, zevklerini biliyorsunuz :)
Ben şuna eminim ki;
Şimdi Türkiye'de anket yapılsa Adriana'yı beğenenler %50 oranında çıkar.
Çünkü daha önceki anketlerden hep öyle çıktı, ve siz istediğiniz kadar çabalayın.
Adriana genel olarak beğenilen bir model :)
Beğenmeyen çok erkek olduğunu söylemedim. Çok beğenilen bir model fakat beğenmeyen de var dedim. Sonuçta zevkler ve renkler farklıdır. Beğenilmesi için zevklere hitap etmesi gerekirki zaten beğenilen bir model. Ayrıca benim burada kastım Adriana'nın Dünyada beğenilen bir model olduğunu biliyorum ki belirtmenize zaten gerek yoktu Catt nickli üyenin yorumlarını okuduysanız biliyorsunuzdur insanların fikirierine karşı saygısız yorumlarını eleştirmekti. Bir dediğini diğeri tutmuyor. Yorumu tekrar okursanız anlarsınız üzerinize alınmanız gereken birşey yazdığımı pek sanmıyorum :)
Sana yazmadım canım.
Yorumlarım Catt'eydi lütfen sen alınma.
Zaten beğenmeyen çok erkek olduğunu söyleyen oydu.
Senin yorumunda bir terslik görmedim.
Tamamen Catt'in yorumlarına karşılık yazdım yorumlarımı..
Adriana için Transeksüellere benziyo diyor sonra çirkin demedim ki diyor..
Zaten hakaret etmişti bize, ve banlandı.
Çok özürdilerim canım isim belirtmediğin için üstüme alındımEvet katılıyorum ne dediğini bilmiyor..... sonunda banlandığına göre rahat rahat topicleri takip edebiliriz...
![]()
Güzeller güzeli kadın.
Her anketten en seksi, en güzel, en sevimli olarak çıkması da ona yapılan tüm eleştirilere cevap :)
Bir kadın olarak, o kadar güzel ki, KISKANAMIYORUM bile :)
Güzeller güzeli kadın.
Her anketten en seksi, en güzel, en sevimli olarak çıkması da ona yapılan tüm eleştirilere cevap :)
Bir kadın olarak, o kadar güzel ki, KISKANAMIYORUM bile :)
Şu Dünya'daki en ama en güzel kadınlardan birisi :))
o muhtesem güzelliginin yaninda o kadar ama o kadar sempatikki canima sokasim geliyor.ben simdiye kadar hic yabanci ünlülere sevgi duymamistim ama Adriana'yi cok seviyorum.