Brezilya'nın en güzel ve en seksi süper modeli Adriana Lima

tumblr_lwmfb7jz0L1qkh3n6o1_500.jpg

tumblr_lwmcwgWHLp1r86c2ao1_250.png
tumblr_lwmcwgWHLp1r86c2ao2_250.png

o yeşil etekli kıyafeti ne kadar çirkin ne kadar uyumsuz giyinmiş yazmadan duramadım çok zevksiz bir secim yapmış şaşırdım görünce

Adriana sadece güzel degil ki.hani bazi güzeller vardir,evet cok güzeldirler ama bir iticilikte vardir ayni zamanda.kanin isinmaz,cekmez seni falan.ama bu öyle degilki,ya durusu,gülüsü,bakisi herseyi cok cok güzel,harika,sempatik.bence bir güzel bu özellikleride tasimali.sadece güzellik yetmiyor ya.
mesela Rus mankenlerde cok güzeller var ama sanki buzlanmis mumya gibiler,cok soguklar.beni asiri itiyorlar.kanimi donduruyorlar.

Adriana sadece güzel degil ki.hani bazi güzeller vardir,evet cok güzeldirler ama bir iticilikte vardir ayni zamanda.kanin isinmaz,cekmez seni falan.ama bu öyle degilki,ya durusu,gülüsü,bakisi herseyi cok cok güzel,harika,sempatik.bence bir güzel bu özellikleride tasimali.sadece güzellik yetmiyor ya.
mesela Rus mankenlerde cok güzeller var ama sanki buzlanmis mumya gibiler,cok soguklar.beni asiri itiyorlar.kanimi donduruyorlar.

:34: katılıyorum cnm...

bu kadın sempatık gercekten hanı oylemı davranıyor yoksa oylemı bılemıcegım ama varmısın yokmusunda turk kızlarına baya bı ıltıfat etmıstı sarılır oper koklar gercekten candır.Ama sunu belırtmelıyım kı dunyanın en guzel kızı veya en guzel kadını dıye bırsey yoktur cunku guzellıgın bellı bır standardı yoktur.Tabıkı her erkekte begenmıyordur begenmeyenler var etrafımda olabılır arkadaslar zevktır bu.İlla sıze dayatılan bırseyı begenmek zorunda degılsınız kimse değil.begenmıyorum deyınce neden kıskanclık fesatlık olarak goruluyor bu anlamıyorum.Bu kadını gozlerde guzel yapan daha cok sempatıklıgı sıcaklıgı ve seksı bır kadın.Bunlar olmasaydı emınım cogu kadın ve erkek bu kadar begenmıcektı ıtıcı bulcaktı.Her donemın bır popüler kadını oluyor ve bız zannedıyoruz kı dunyada o kadından guzelı yok halbukı kım bılır o brezılya sahıllerınde bu kadından guzel nelerı var sadece brezılyada degıl dunyanın bır cok yerınde trkıyenın ankarasında izmirinde bıle.Goruyoruz su topıklerde bırcok kadın resımlerı gosterılıyor bırcok isim ve hepsı bırbırınden guzel ayırt etmek ımkansız cunku bır standart yok hepsının yuzunde ayrı bı guzellık var.Adrıana lıma acun sayesınde baya bır meshur oldu ozellıkle turkıyede ve vıctorıa secret pazarlamayı cok ıyı yapıyor ve cok ıyı allayıp pullayıp onumuze sunuyor olay bu.Yoksa vıctorıa secret mankenlerı tanrısal bır varlık kusursuzz mukemmel kadınlar değiller kımse mukemmel degıldır diğer kadınlardan daha şanslıdırlar hepsi bu.kı vıctorıa secretta adrıanadan guzellerın olduguna ınanıyorum ama adrıana tanınıyor dıgerlerı tanınmıyor sımdı turkıyede bır doutzen kroes dedınmı kolay kolay tanımaz kımse ama adrıana acun sayesınde oldukca tanınıyor.Bunun ıcın tartısmaya gerek yok guzel bır kadındır ama dunyanın en guzelı degıldır kımse dunyanın en guzelı değil cok abartılıyor artık haddınden fazla zevk renk meselesıdır ve gorecelıdır bunu kabul etsenızde etmesenızde bu boyle.

Back
X