Brezilya'nın en güzel ve en seksi süper modeli Adriana Lima

405928_326637220706472_206800072690188_825963_934373689_n.jpg
406756_304284189608442_206800072690188_774313_823473146_n.jpg

Son düzenleme:
esmerleri cok severım ama bu kadına baktıgım zaman bır turlu oo ne guzel kadın dıyemedım nedense bırseylerı eksık gelıyor hep bana bakısları korkutucu baygın bakıyor..Benım zevkımede uyuyor ama yınede favorım ıste budur dıyemıyorum.. Bir ara bembeyaz tenle fotolarını atmıstı bır arkadas beyaz tenle cok sıradan duruyordu mumkunse hep bronz kullansın cok değiştiriyor onu.Makyajla cok değişiyor bırde bronz tenle makyaj bırlesınce halıyle onu farklı kılıyor ama normal fotolarında oyle guzel bulmuyorum..Bilemıyorum benım fıkrım tamamıyle ama haddınden cok daha fazla abartılıyor o kadar guzel kadınlar varken ozellıkle vıctorıa secret'ta bu kadının popülerliliğinin bu kadar önde olması tuhaf .. Birde show tv kamera arkasında calısan bır tanıdık soyledı binada yakın dereceden gormus onu ekrandakınden cok farklı hiç öyle ap ayrı durmuyordu dedi üstelık kendısıde tam bır adrıana lıma fanatıgıydı..

i5647838_adriana-lima-nin-makyajsiz-hali-58654-jpg

Son düzenleme:
Mümkünse kilosuna hep dikkat etsin ve saclarini koyu renk kullansin..
Koyu renk sac cok yakisiyor ona... :31:

başlardaki yorumları biraz okudumda yok silikon bilmem ne denmiş.. dudaklarıda silikon değil bence photoshoplu resimler bulunup konuluyo sonra da estetik silikon bilmem ne.. bence gayet güzel ve doğal bi kadın.. göğüsleri silikon diye laf yapanlar olmuş, ee gerekmiş demek ki dünyada ünlü manken, ünlü ünsüz bi çok insan yaptırırken artık bunları söylemek bile abes.. bense dişlerini çok beğeniyorum çok sempatik buluyorum :nazar:

bu kadın gercekten bambaska guzel .
ıster estetık harıkası olsun ıster
profosyonel makyaj ve cekım olsun ,ne olursa
olsun bu kadın guzel .malzeme olmadıktan sonra
dunyanın estetıgını de yaptırsa bırseye benzemez .
mısal;ceylan :1:yaptırmadıgı yerı kaldı mı bılmıyorum ama ,yaptırdıkca cırkınlestı .
mısal;yıltız tılbe :1: estetık var mı emin degılım ama ,oldukca profosyonel cekım ve makyaj
yapıyorlar .ama yok olmuyor olmuyor.
bunlar gıbı cok unlu var .malzeme olmadıktan sonra ne yaptırırlarsa yaptırsınlar olmuyor .
adrıana lıma da malzeme var ,yaptırdıgı estetıkler de guzellıgıne guzellık katıyor

Son düzenleme:
Back
X