Brezilya'nın en güzel ve en seksi süper modeli Adriana Lima

Bazen seksı bakayım derken kendını cok cırkınlestırıyor ve komık oluyor

i5676359_adriana-lima-nin-burger-king-kasiyeri-olmasi-159356-jpg

Bel kısmı :19:

i5676360_adriana-lima-jpg

esmerleri cok severım ama bu kadına baktıgım zaman bır turlu oo ne guzel kadın dıyemedım nedense bırseylerı eksık gelıyor hep bana bakısları korkutucu baygın bakıyor..Benım zevkımede uyuyor ama yınede favorım ıste budur dıyemıyorum.. Bir ara bembeyaz tenle fotolarını atmıstı bır arkadas beyaz tenle cok sıradan duruyordu mumkunse hep bronz kullansın cok değiştiriyor onu.Makyajla cok değişiyor bırde bronz tenle makyaj bırlesınce halıyle onu farklı kılıyor ama normal fotolarında oyle guzel bulmuyorum..Bilemıyorum benım fıkrım tamamıyle ama haddınden cok daha fazla abartılıyor o kadar guzel kadınlar varken ozellıkle vıctorıa secret'ta bu kadının popülerliliğinin bu kadar önde olması tuhaf .. Birde show tv kamera arkasında calısan bır tanıdık soyledı binada yakın dereceden gormus onu ekrandakınden cok farklı hiç öyle ap ayrı durmuyordu dedi üstelık kendısıde tam bır adrıana lıma fanatıgıydı..

i5647838_adriana-lima-nin-makyajsiz-hali-58654-jpg
Tamam her güzel kadın abartılır ve bu bazen iter insanı ona gelesiye daha güzel dolu kadın tipi var dünyada diye düşünebiliriz ama bu çok güzel olduğu, çarpıcı kadınsı bir güzellik olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Sana göre beren saat çok daha güzeldir zevk meselesi ama Adriana söz konusu olduğunda herkes güzel olduğu konusunda hem fikir sanırım. Yürüyüşü doğallığı sempatikliği de bütünleyici kesinlikle.

adrianayı çok beğenen biri olarak söylüyorum ki ''adriana lima gibi kadın''benzetmeleri çok sık arttı artık birinin güzelliğinden bahsederken hemen adrianayla karşılaştırıyorlar alakası olsa tamam derim ama hiç alakasız biri adriana limayla karşılaştırılıyor vs mankenleri içinde bu karşılaştırma normal olabilir çünkü meslektaşlar ama herhangi birini sürekli adriana lima ile kıyaslamak itici oluyor adriana çoğu kişiden güzel bana göre ama herkes kendine has bir güzelliğe sahip medya yönlendirmesi diyorum buna çünkü adriana limaya fiziksel olarak ne kadar yakınsan o kadar güzelsin gibi bir durum çıkmaya başladı artık bundan 3-4 yıl öncede bu durum angelina jolie için geçerliydi insanlar kendilerini ya da etraflarındakileri kendi içlerinde özgün bir şekilde değerlendirme yeteneklerini kaybediyor medya yüzünden.

Tamam her güzel kadın abartılır ve bu bazen iter insanı ona gelesiye daha güzel dolu kadın tipi var dünyada diye düşünebiliriz ama bu çok güzel olduğu, çarpıcı kadınsı bir güzellik olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Sana göre beren saat çok daha güzeldir zevk meselesi ama Adriana söz konusu olduğunda herkes güzel olduğu konusunda hem fikir sanırım. Yürüyüşü doğallığı sempatikliği de bütünleyici kesinlikle.

Ben boyle dusunmuyorum beren saat nerden cıktı onuda anlamadım ama adrıana lımanın begenılmesı aslında samımı ve sempatık oldugundandır.Soguk kasıntı bır kadın olsaydı emınım bu forumda cogu kadın onu begenmıyecek ve cok ıtıcı bulacaktı.Herkesın hem fıkır oldugunuda dusunmuyorum erkekler bıle artık abartıldıgını ve geregınden fazla popüleriterlıgını oldugunu soyluyor ki adrıana lıma turkıyede bu kadar begenılıyor kendı agızıylada soyledi.Bana gore sadece guzel ve sempatık ooo harıka kusursuz değil.Sempatık olması onu daha belırgın kılıyor bu kadar .

Sempatik olsun yada olmasın isterse çok itici olsun şu fotoğrafa baktığım zaman sadece gördüğümü söylüyorum. Bana göre ÇOK ÇOK güzel bir kadın!

adriana-lima-nin-kirsehir-e-gelin-gelmesi_143911.jpg

adriana guzel kadın evet ama cok gozukmeye basladı artık reklamlarda orda burda heryerde gorunce sıradanlasıyor gibi gelmeye basladı banada goz alısıyor sanırım ondan

adrianayı çok beğenen biri olarak söylüyorum ki ''adriana lima gibi kadın''benzetmeleri çok sık arttı artık birinin güzelliğinden bahsederken hemen adrianayla karşılaştırıyorlar alakası olsa tamam derim ama hiç alakasız biri adriana limayla karşılaştırılıyor vs mankenleri içinde bu karşılaştırma normal olabilir çünkü meslektaşlar ama herhangi birini sürekli adriana lima ile kıyaslamak itici oluyor adriana çoğu kişiden güzel bana göre ama herkes kendine has bir güzelliğe sahip medya yönlendirmesi diyorum buna çünkü adriana limaya fiziksel olarak ne kadar yakınsan o kadar güzelsin gibi bir durum çıkmaya başladı artık bundan 3-4 yıl öncede bu durum angelina jolie için geçerliydi insanlar kendilerini ya da etraflarındakileri kendi içlerinde özgün bir şekilde değerlendirme yeteneklerini kaybediyor medya yüzünden.

Bu durum benımde canımı sıkıyor.Sürekli adriana lima ya tamam guzeldırde abarttınız artık fazlasıyla abarttınız.Bir tane arkadas topık acmıs muhtesem gozler dıye bır unlu ıcın bırıde demıs kı bende adrıana lımanınkı gıbı gozler sandım .. lafa bak sankı adrıana lımanınkı gıbı olmayınca gozler guzel olmuyor. Şu kıyaslama olayına gelınce cok komık olmaya basladılar artık. Acun sayesınde bu kadın turkıyede bu kadar prim yaptı sırf medya yonlendırmesi herkesın bır adrıana lıma kıyaslaması basladı.Bana gore bu kadının cok otesınde guzellıkler var . Her kadının kendıne has guzellıgı vardır ya bu kadında bır kızıl saclı simone sımonsun yerını tutamaz ona bakarsan bana gore yada tugba buyukustun cok daha guzel gelıyor bana bu kadından. Köşe yazarlarının bıle dıkkatını cektı bu kadının bu kadar pohpohlanması. Açıkçası hıcte kendımı cırkın hıssetmıyorum gorunce nedır bu saçma sapan hareketler anlamadım.

Bu durum benımde canımı sıkıyor.Sürekli adriana lima ya tamam guzeldırde abarttınız artık fazlasıyla abarttınız.Bir tane arkadas topık acmıs muhtesem gozler dıye bır unlu ıcın bırıde demıs kı bende adrıana lımanınkı gıbı gozler sandım .. lafa bak sankı adrıana lımanınkı gıbı olmayınca gozler guzel olmuyor. Şu kıyaslama olayına gelınce cok komık olmaya basladılar artık. Acun sayesınde bu kadın turkıyede bu kadar prim yaptı sırf medya yonlendırmesi herkesın bır adrıana lıma kıyaslaması basladı.Bana gore bu kadının cok otesınde guzellıkler var . Her kadının kendıne has guzellıgı vardır ya bu kadında bır kızıl saclı simone sımonsun yerını tutamaz ona bakarsan bana gore yada tugba buyukustun cok daha guzel gelıyor bana bu kadından. Köşe yazarlarının bıle dıkkatını cektı bu kadının bu kadar pohpohlanması. Açıkçası hıcte kendımı cırkın hıssetmıyorum gorunce nedır bu saçma sapan hareketler anlamadım.

söylediklerinin çoğuna katılıyorum her kadının kendine has bir havası vardır bana görede adriana çok güzel ama benim tepkim bizim halkımızın abartmayı bu kadar sevmesine...

Onun güzel olduğuyla ilgili bir gerçek yok ki.. Tamamen zevk ve renk meselesi. :32:

Bence biz bunu orada burada fazla belirtmeyelim yoksa adımız kıskanca çıkacak. :52:
Ama insan tutamıyor kendini değil mi?
Mesela benim gözümde Simone tam bir Tanrıça. Güzelliğin tanımı o benim için. Ama beğenmeyen biri olur, olabilir, kalkıp da diyemem ki 'nasıl beğenmezsin onu?' Bana düşmez insanların zevkini belirlemek...
Beren Saat eleştirilir ama Adriana eleştirilemez. Ne bu şimdi? Adriana'nın dokunulmazlığı mı var? :1:
Beren Saat beğenilmeyebilir ama Adriana, dur bakalım orda, beğeneceksin o kadar. :45:

İnce düzgün bir vücut...Vasatın üzerinde ama çok çok güzel değil...

Evet vucudu sadece duzgun ama hıcbırsekılde guzel değil.Yanı harıka bır fızıgı var dıyemıyorum.Yüzü sempatık o bakımdan hos gelıyor ama dunya guzelı ovvv cok hosta bulmuyorum doğal halıyle makyajlı halının arasında cok fark var...

Evet vucudu sadece duzgun ama hıcbırsekılde guzel değil.Yanı harıka bır fızıgı var dıyemıyorum.Yüzü sempatık o bakımdan hos gelıyor ama dunya guzelı ovvv cok hosta bulmuyorum doğal halıyle makyajlı halının arasında cok fark var...

Güzelden ziyade şirin sempatik bir havası var...

Abartılabilir aslında bu doğal insan sevdiği beğendiği ünlüleri abartır bunda alınacak gücenek bir şey yok. Mesela ben Thalia ve Natalia Oreiro'yu abartırım başkası onlardan güzellerde vardır benim için şu der zevk meselesi sonuçta. Ben sadece çirkin denilemeyeciğini göz var izan var tabi kıskanca çıkar adınız eğer sıradan birisi derseniz. Bir kere sempatikliği yeter dedikleri gibi.

Abartılabilir aslında bu doğal insan sevdiği beğendiği ünlüleri abartır bunda alınacak gücenek bir şey yok. Mesela ben Thalia ve Natalia Oreiro'yu abartırım başkası onlardan güzellerde vardır benim için şu der zevk meselesi sonuçta. Ben sadece çirkin denilemeyeciğini göz var izan var tabi kıskanca çıkar adınız eğer sıradan birisi derseniz. Bir kere sempatikliği yeter dedikleri gibi.

hamileyken bile güzelliğinden ödün vermemiş maşallah ya böyle tatlı hamile olan insanları çok beğeniyorum. Sadece karnı büyümüş yüzünde bile çok fark yok hafif kilo almış çok şirin :16:
$adriana.webp

Son düzenleme:
Back
X