Brezilya'nın en güzel ve en seksi süper modeli Adriana Lima

Öncekı hamılelıgınde cok cırkınlesmıstı bel kapkalın berbat bırsey olmustu.Bu hamılelıgını bılmıyorum ama mavı reklamında karnı yoktu hıc ne ara bu kadar buyumus. Sıradan bana gore sadece sempatık sempatık olması onu sıradan yapmamasına bır sebep değil. Böyle ınsanlara bırseylerı dayatmaktan vazgecın begenmıyorum ve begenmıcem o sureklı seksı bakmalıyım pozları bazen cok komık gosterıyor fotolarda. Kıskanc bır ınsan baska kadınlarıda begenmez.Adımın neye cıkacagı umrumda değil :ssz:

arkadaşa aynen katılıyorum.tamam çirkin biri değil ama öyle en güzel çok çok güzel bi kadın da değil.dudakları şişmeymiş göğüs silikon onlar olmayınca normal yurdum insanı yani.bende hiç beğenmiyorum şahsen

Eki Görüntüle 396887
xorg.php

dudakları orijinall:ssz::ssz::ssz:

Ya tamam herkes beğenmeyebilir herkesin kendi fikri biryerdede yzmıyor illa güzel olduğu ama yapmayın lütfen dudakları orjinal. Kafanızdan üretmeyin bazı yabancı siteler var güvenilir oralarda bir gezinin isterseniz. :63::63::63:

Dudakları orjınal bazı fotolarda şoptan daha dolgun gozukuyor o kadar. Bız oyle gordugumuz ıcın sılıkon gıbı gelebılır.Ama dudakları bana harıka gelmıyor göğüslerı olmasa vucudunun bır ozellıgını goremıyorum kı goguslerıde sılıkon. O sılıkonu yaptırmadan once ergen vucuduymus. Bacakları yok boyle dansta adeta hayal kırıklıgına ugrattı kupkuruymus meger fotolarda dolgun gorunuyor. Sadece sempatık sevımlı kı onda ceken bırsey var ınsanları normalde bu kadından turkıyede dahı kat be kat guzellerı varken turkıyenın gundemı bu kadın oldu bı ara.Neden cunku kendımıze yakın gorduk ama bu demek degılkı bana göre güzel.Ağız yapısı bozuk ve dumduz bır beli var .Bır kadında en onem verdıgım yer bel kısmıdır iri ve sekılsız gelıyor vucudu.

Bu son dönemlerde Acun Ilıcalı'nın programı için davet edip Türkiye ye getirttiği mankenlerin hepsi birbirine benziyor sanki..Aynı saç modeli,aynı makyaj,aynı bakışlar...Hepsi bir kalıptan çıkmış gibi....

karşımda olsa saatlerce izlerdim

bi insanda burun çok önemli,kendine yakışan bir burun

çok güzel bi burnu var,dudaklar gözler harika

fiziği güzel,belini beğenmesem de.

çok harika bir kadın yaaa:31::31::31::nazar:

Back
X