Gelinlik Modelleri Bride wars gelinligi

Mikaco

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2015
107
28
13
38
Selam bride wars gelinlerin savaşı filmindeki gelinliğin eteğini diktirmek istiyorum fakat benim gelinliğin üstü straplez ve nakış boncuk var ben böyle düşük bel 10-11 kat aynı filmdeki gibi bir etek diktirsem yakışırmı benim büstiyere?? Yoksa bu gelinliğin havası üstünün sade olması mı??
Fikir verirseniz teşekkürler
image.webp
image.webp
image.webp

Birinizde bir cevap yazsaydınız ?? Ne kadar yardımseveriniz Tesekkürler

Nakış, çok abartılı değilse olabilir. Büstiyerin yakından fotoğrafını çekip koyun isterseniz?

Olabilir bence farklı bi havası olur canım ayrıca diktireceğin kişi bu işlerden iyi anlayan biriyse az çok tahmin eder nasıl duracağını yani bozulup bozulmayacağını

Teşekkürler cevap yazan kızlara:)) büstiyer böyle dantel değil sırma ve boncuk işleme var
image.webp

Askıları olmayacak
Nasıl durur acaba liv in gelinliği gibi diktirsem ... Düğünün yapılacağı yer ışıl ışıl balo salonu dümdüz dantel istemiyorum bu büstiyerde kaliteli duruyor gözüme ne dersiniz

Canım bu iki gelinlik modelinin birinin büstiyer diğerinin de büstiyerden aşağısını mı diktircen

Filmdeki gelinliğin altına koyduğum büstiyeri diktireyim diyorum

Filmdeki gelinliğin altına koyduğum büstiyeri diktireyim diyorum
Hii anladım. Benim fikrim gayet güzel olur. O askılar olmamalı ama dediğin gibi
Büstiyerin taşlı falan olması hiç de abartı olmaz
Gelinlik dediğin biraz göze gelmeli

Bence pek hoş olmaz
Orijinalinde havasını veren kısım sade görünmesi
Bence o kadar taşlı bistuyer ile etek kısmı o kadar havalı durmaz
Yine de bakmak lazım

Bugun gündüz Vera wang in film için tasarladığı gelinliği denedim hiç hiç hiç yakışmadı Gelinliği yakın arkadaşlarımada gösterdim yorumları " tüllü bir gelinliğin üzerine mayo giymiş gibi duruyor " Oldu:((((. Vazgeçtim bende

Askıyı evet sevmedim zaten straplez yakışıyor bana askı boğuyor sanki
Düğün mayısta Askı en aşağıdaki resimdeki gibi olacak ne dersiniz??
Birde kafam çok karışık ben gelinliği 8-10 kat tülden yaptırıcam fakat acaba tül yerine ilk katı yani en üst katı organze tül mü kullansalar?? Daha tok ve dolu dolu olmaz mı??? Arkası pembe fonlu gelinlikteki gibi??? Ne dersiniz kızlar?? Bir fikir verin lütfen:))) Tesekkürler
image.webp

image.webp

Alttaki gelinliğin kabarıklığı ne güzel öyle.. üstteki için alttaki görsele benzetmek yerinde olur sanıyorum.

Eklentiler

• images.webp
    images.webp
    9 KB · Görüntüleme: 107
Hhaahhaahhaaa:))) gerçekten çok mu kabarık yahu?? Ben 1.78 im topuksuz yani belden a kesim sonra kabarıyor etek.. Yakışmazmı ki:(((

Haklısın evet başka bir gözle bakınca :)) birde o kabarık eteklerde fotoğraf çekilirken etek altına şemsiye koyuyorlarmış şişkin dursun etek diye:))))
Balık modellere bayılıyorum ama çok kez giydim düğünlerde a kesim olabilir zaten bride wars gelinliğindende vazgeçtim aşağıya zarif inen modelden yaptırıcam gelinlikçime fakat etekte gode yani su dalgası olmazsa olmazım:))

Haklısın evet başka bir gözle bakınca :)) birde o kabarık eteklerde fotoğraf çekilirken etek altına şemsiye koyuyorlarmış şişkin dursun etek diye:))))
Balık modellere bayılıyorum ama çok kez giydim düğünlerde a kesim olabilir zaten bride wars gelinliğindende vazgeçtim aşağıya zarif inen modelden yaptırıcam gelinlikçime fakat etekte gode yani su dalgası olmazsa olmazım:))

AYY godeli etek ne güzel olur yaaa bayılıyorum bu etek formuna her gelinlikçi yapamıyor maalesef, çoğunluğu yapamıyor

Aaaaa sende seviyorsun demek ne güzel:))) maalesef dediğin gibi yapan çok az çünkü 3-4 kat daha fazla tül/ kumaş gidiyormuş ... Ama o Vera wang ın pamuk pamuk etekleri yada michael chinco nun nefis etekleri hep godeli...
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp

Back
X