Gelinlik Modelleri Bride Wars Filmindeki Gelinliği Diktirdim :)

pinkperest

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2015
2.420
2.621
33
Merhabalar Gelincik Adayları hepinizin heyecanları telaşları var, size ufak bir yardımım dokunsun istedim.

Eminim bir çok gelin adayı Bride Wars filmini izlemiştir.
Filmde sarışın olan başrol ile birbirimize görüntü olarak çok benziyoruz. İzledikten sonra şok oldum, sonra dedim ki bir gün evlenirsem ben de bu gelinlikten diktireceğim. Ortada koca adayı bile yokken ben o zamanlar gelinliğimi seçmiştim bile :KK70:

XBNzv3.jpg

10541374_10203193459930868_7528488187205885204_o.jpg

Gelinliğin arkasıda bu şekilde
3231417099_6a5732a289.jpg

Beğendiğim gelinlik ve film sahnesi (Kare içinde olan gelinlik benimkisi)
Küpürleri bire bir aynı, tek fark kurdelesi onuda beceremediler

Gelelim nerede diktirdim, ablam benden bir yıl önce evlenmişti oda orada diktirdi diye ben de oraya gittim direkt bir alışverişimiz olduğu için Gelinlik21 Altıyol şubesine diktirdim. Sıkı pazarlık yapın, faiş indirim yapıyorlar. Fiyatı 1.500 TL :) 15-20 Günde de aldım gelinliğimi 2 provaya gittim, her işim rast gitti dilerim sizinkiside öyle olur gelincikler. İndirim koparmak için arkadaşlarımda (Betül ile Burcu isimlerimiz )burda diktirmiş derseniz 1500 TLye dersiniz malum her şey para masraflarınız olacak nereden ne kurtarırsanız kardır.
:KK68::KK70:

Bilmeyenler İçin Bride Wars - Gelinlerin Savaşı
Manhattan’da yaşayan avukat Liv ile öğretmen Emma, çocukluk yıllarından beridir aralarından su sızmayan iki arkadaştır. Eskiden beridir New York’un en ünlü düğün mekanı olan The Plaza Hotel’de evlenmeyi düşleyen ikili, aynı gün içerisinde erkek arkadaşlarından evlenme teklifi alır. Planlamayı yapan sekreter, bir yanlışlık yapınca iki arkadaş da aynı gün içerisinde Plaza Hotel’de evleneceklerini öğrenecek ve salonu önce kapmak için gelinler arasında eğlenceli bir savaş başlayacaktır.

Kate Hudson ve Anne Hathaway’ın başrollerini paylaştığı Gelinlerin Savaşı – Bride Wars 2009 filmini sitemizden HD kalitede Türkçe Dublajlı izleyebilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyoruz.
Tür: 720p, Komedi Filmleri, Romantik Filmler, Türkçe Dublaj Filmler
Yapım: ABD
IMDB Puanı: 5,4
Yönetmen: Gary Winick
Oyuncular: Kate Hudson, Anne Hathaway, Candice Bergen

Hoşuna gidenler ya da aklında olanlar var ise en azından fikir olsun istedim. Bu arada her özel dikim ve istekler umulduğu gibi olmuyor, dediğim gibi biraz ballıyım işimde rast gitti.

Not düşünün gelinliği bile bu kadar anlattığıma göre doğursam 3 sayfa doğum hikayesi yazarım herhalde :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Son düzenleyen: Moderatör:
vaoovv çok etkileyici :)

böyle bir şeyi düşünmeniz, hayal etmeniz ve bunu gerçekleştirmeniz gerçekten çok güzel ..
çok da yakışmış üzerinize belli ki ...

bu arada gelinlik21 benimde sosyal ağlardan takip ettiğim bir yer..
oldukça başarılı dikimleri oluyor....
benimde aklımda oraya bakmak var.

sizinde bu hayalinizi gerçekleştirebildiklerine göre , demek ki hakikaten işinde başarılılar..
boş reklam yapmıyorlar...

derken birden aklıma geldi, son zamanlarda reklam yapmak için üyelik alanlar oluyor...
insan şüpheye düşmüyor değil :KK64:

sahisiniz değil mi :KK53::KK48::KK57::KK17::KK53: :KK20:

Merhabalar öncelikle onure ettiniz beni :KK23: Yok reklam değil .... :) gelinliğimi ve fotoğraflarımı oradanda kontrol edebilirsin :cool:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay alt tarafı bir günlüğüne banladım, reklam amaçlı yapmadığım için ona da çok gocunmadım. Alındım sana da Bilgece :63:

Filmi izlediğimden beri üç yıldır hayalim olan gelinlik, ben de diktiricem bi gün evlenmeye ikna olursam:KK9:hayırlı olsun size de :KK68:

:)) Ayy çok sevindim yalnız olmadığıma bana çok uğur getirdi gelinliğim çok mutluydum içinde dilerim sen de musmutlu bir evlilik geçirirsin karar verdiğinde. :)

Merhabalar Gelincik Adayları hepinizin heyecanları telaşları var, size ufak bir yardımım dokunsun istedim.

Eminim bir çok gelin adayı Bride Wars filmini izlemiştir.
Filmde sarışın olan başrol ile birbirimize görüntü olarak çok benziyoruz. İzledikten sonra şok oldum, sonra dedim ki bir gün evlenirsem ben de bu gelinlikten diktireceğim. Ortada koca adayı bile yokken ben o zamanlar gelinliğimi seçmiştim bile :KK70:

XBNzv3.jpg

10541374_10203193459930868_7528488187205885204_o.jpg

Gelinliğin arkasıda bu şekilde
3231417099_6a5732a289.jpg

Beğendiğim gelinlik ve film sahnesi (Kare içinde olan gelinlik benimkisi)
Küpürleri bire bir aynı, tek fark kurdelesi onuda beceremediler

Gelelim nerede diktirdim, ablam benden bir yıl önce evlenmişti oda orada diktirdi diye ben de oraya gittim direkt bir alışverişimiz olduğu için Gelinlik21 Altıyol şubesine diktirdim. Sıkı pazarlık yapın, faiş indirim yapıyorlar. Fiyatı 1.500 TL :) 15-20 Günde de aldım gelinliğimi 2 provaya gittim, her işim rast gitti dilerim sizinkiside öyle olur gelincikler. İndirim koparmak için arkadaşlarımda (Betül ile Burcu isimlerimiz )burda diktirmiş derseniz 1500 TLye dersiniz malum her şey para masraflarınız olacak nereden ne kurtarırsanız kardır.
:KK68::KK70:

Bilmeyenler İçin Bride Wars - Gelinlerin Savaşı
Manhattan’da yaşayan avukat Liv ile öğretmen Emma, çocukluk yıllarından beridir aralarından su sızmayan iki arkadaştır. Eskiden beridir New York’un en ünlü düğün mekanı olan The Plaza Hotel’de evlenmeyi düşleyen ikili, aynı gün içerisinde erkek arkadaşlarından evlenme teklifi alır. Planlamayı yapan sekreter, bir yanlışlık yapınca iki arkadaş da aynı gün içerisinde Plaza Hotel’de evleneceklerini öğrenecek ve salonu önce kapmak için gelinler arasında eğlenceli bir savaş başlayacaktır.

Kate Hudson ve Anne Hathaway’ın başrollerini paylaştığı Gelinlerin Savaşı – Bride Wars 2009 filmini sitemizden HD kalitede Türkçe Dublajlı izleyebilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyoruz.
Tür: 720p, Komedi Filmleri, Romantik Filmler, Türkçe Dublaj Filmler
Yapım: ABD
IMDB Puanı: 5,4
Yönetmen: Gary Winick
Oyuncular: Kate Hudson, Anne Hathaway, Candice Bergen

Hoşuna gidenler ya da aklında olanlar var ise en azından fikir olsun istedim. Bu arada her özel dikim ve istekler umulduğu gibi olmuyor, dediğim gibi biraz ballıyım işimde rast gitti.

Not düşünün gelinliği bile bu kadar anlattığıma göre doğursam 3 sayfa doğum hikayesi yazarım herhalde :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
sen daha güzelmişsin :nazar::nazar:

bende sex and the city deki gelinliğe aşıktım ama imkansız bir gelinlik.

Eklentiler

• sexandthecity.jpg
    sexandthecity.jpg
    112,2 KB · Görüntüleme: 178
Ayy tesekkur ederim oncelikle iltifatin icin oyy bu gelinlikte guzelmis ama cok iyi terzilik ister riskli gibi geldi bana da :)

ne kadar çok benziyorsun kateye.zaten çok severim kate hudsonu.bu kadar benzerliğe şaşırdım.
gelinlik çok güzel ve senin diktirdiğin gelinlikte o gelinliğin aynısı sadece kurdelesi farklı.düğün ne zaman?
gelin olduğunda,gelinliğin içinde de görmek isterim seni.çok yakışacağından eminim.saçınıda mı öyle yapıcaksın?

X