Doğuma Hazırlık Britax Römer B-Agile Travel Sistem Bebek Arabası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Cheloniay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2014
44
0
46
Merhaba Arkadaşlar
Britax Römer B-Agile bebek arabası kullanan arkadaşlar varsa nütfen yardımcı olun çünkü işin içinden çıkamadık. Araba katlamasıyla anakucağının uçağa alınabilen tek anakucağı olmasıyla ilgimizi çekti ama henüz bir kullanıcıya raslayamadım. Benim için kullanıcı görüşü çok önemli o yüzden kullanan arkadaşlardan msjlarını bekliyorum, hepimize alışverişlerimizde kolaylıklar diliyorum :D

Biz aldik ama bebis daha dunyaya gelmediği icin kullanimiyla ilgili birsey diyemeyeceğim :)

Peki kangurusu nasıl acaba? aslında alman markasıymış. Orada yaşayan birilerine sorulabilir.

Merhaba Arkadaşlar
Britax Römer B-Agile bebek arabası kullanan arkadaşlar varsa nütfen yardımcı olun çünkü işin içinden çıkamadık. Araba katlamasıyla anakucağının uçağa alınabilen tek anakucağı olmasıyla ilgimizi çekti ama henüz bir kullanıcıya raslayamadım. Benim için kullanıcı görüşü çok önemli o yüzden kullanan arkadaşlardan msjlarını bekliyorum, hepimize alışverişlerimizde kolaylıklar diliyorum :D

2015 modeli olan AFFİNİTY modelini, ana kucağı ve araba bazası ile birlikte CNR anne bebek fuarından satın aldık.
Nerede ise 3 aydır araştırma içerisinde idik
Concord; Orbit, Stokke, Maxi Cosi, Mima detaylı araştırdığımız markalar idi.
Hatta fuar a Mima ' yı almak için gitmiştik. Ama arkadaşlarımızın tavsiyesi üzerine RÖMER standına da uğradık. Gerçekten çok ergonomik; fiyat/ kalite/ performans kalitesi yüksek bir ürün.
Biz PİCABO bebe' den nakit olarak 1400,00-TL ye aldık. Şimdi de site indirim yapmış galiba,
Ana kucağını her seferinde arabaya takıp çıkartmak ile uğraşmadığımız için 400,00-TL ödeyerek araç bazası da aldık.
Memnun kalacağımızı düşünüyoruz.

bende aynı markayı arastırıyorum arkadaşlar acaba doğum yapıp kullanan oldu mu?

merhaba britax römer b agile mavi siyah travel sistem bebek arabası satıyorum.Ana kucaklı kısmı 6 ay kullanıldı.Büyük oturma ünitesi hiç kullanılmadı orjinal pakedinde.Set halinde 900tl dir.

gitti gidiyorda 800 küsur lira sizin yazdığınız model, hem sıfır hem de kargosuz. sizinki niye böyle pahalı?

gitti gidiyorda 800 küsur lira sizin yazdığınız model, hem sıfır hem de kargosuz. sizinki niye böyle pahalı?
Merhabalar sizin baktığınız sadece 1 yaşından sonra kullanılan puset haliyle 800 tl dir.Bizim 1 yaşına kadar kullanılan ana kucağı dahil olduğu için. zaten set halinde ve mavi gibi renkler 1400 den aşağı yok.(siyah belki biraz daha uygun olabilir)ana kucağı dediğimiz ayrıca oto koltuğu olarak kullanılıyor. düşünürseniz.resimleri paylaşabilirim.ağustos 2015 te alındı ve çok az kullanıldı.

Merhaba siz yazali uzun bir zaman olmus ama yinede cevaplayacagim ürünü 3 aydır kullanıyorum öncelikle çok hafif ve pratik kullanimi olan bir ürün cok yer kaplamiyor tek elle katlaniyor ana kucagini ayri veya komple kullanabiliyorsunuz biz sadece ana kucaginu kullaniyorduk 4 gün once komple seti taktik ve huysuz kizim içinde cok rahat etti keşke once taksaymisiz dedik tek kusuru tutma yeri sabit yani boyunuza göre ayarlayamiyorsunuz 163 boyumla hic sorunsuz kullaniyorum 185 boyuyla esim elinden birakmiyor biz cok memnun kaldik yarin ilk kez ucakta da kullanacagiz nasil olacak bilmiyorum yazarım

Merhaba, Kullanablar deneyimini yazabilir mi acaba + ve -'leriyle. Ben de almayı düşünüyorum ama çok kullanana rrastlayamadım..

Back
X