Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Satın aldık Bursa da bir çiftlikten.arkadaşlar ben british shorthair edinmek istiyorum ama petshopa güvenemedim hastalıklı falan çıkar mı?bu kedileri nereden ediniyorsunuz?
ne şanslısınız valla mama karşılığı sahiplenmek bende isterdim.vicdani olarak rahatsızım açıkcası ama çok tatlışlar dayanamıcam edincem sankibenim kedim scottish fold ama benim kucağıma düştü diyebilirim.. arkadaşımın kedisi doğum yapmıştı ve ne hikmetse benimki çok bakımsız, zayıf kalmıştı.. mama karşılığı aldım bakmak için şimdi fil gibi oldu maymunumsiz de fb da falan kedi topiklerine bakabilirisniz, bazen yurtdışına çıkacak ya da başka nedenlerden dolayı sahiplendirmek isteyenler oluyor, iletişime geçersiniz..
fiyatı ne kadardı?gidip mi aldınız elden?petshop çok pahalı ve korkuyorum hasta çıkar diye.daha önce hiç kedi köpek almış birisi değilim.sadece sokak kedisi bakmıştım geçici olarak.Satın aldık Bursa da bir çiftlikten.
Fiyatı 1000 liraydı 3 sene önce.Veterinerdi satan.Ben tam 4 kedi aldım şimdiye kadar.Doğru bulmuyorum ama yeğenlerim için mecbur kaldım.Hepsi de sağlıklıydı.Bir veterinere gösterip öyle satın alın içiniz rahat eder.fiyatı ne kadardı?gidip mi aldınız elden?petshop çok pahalı ve korkuyorum hasta çıkar diye.daha önce hiç kedi köpek almış birisi değilim.sadece sokak kedisi bakmıştım geçici olarak.
ne şanslısınız valla mama karşılığı sahiplenmek bende isterdim.vicdani olarak rahatsızım açıkcası ama çok tatlışlar dayanamıcam edincem sanki![]()
Insallah istanbulda bulurum güvenilir bir veteriner.Fiyatı 1000 liraydı 3 sene önce.Veterinerdi satan.Ben tam 4 kedi aldım şimdiye kadar.Doğru bulmuyorum ama yeğenlerim için mecbur kaldım.Hepsi de sağlıklıydı.Bir veterinere gösterip öyle satın alın içiniz rahat eder.
Anne altından bulsam havada kapcamBenim icin dunyanin en minnos kedisi kesinlikle ama bu cinslerin cogu kucaga gelen kediler degil.. cok yukari ziplayamazlar ve genelde evin agasi gibi geziyorlarpetshop dan ziyade anne altindan alirsaniz genetik bir alerji ya da rahatsizlikta size haber de verirler..