British shorthair

konunun üstünden baya gecmis ama neyse. su sokak kedicilerini anlamıyorum bi türlü.
kimse cins kedi almasın ozaman onlarda düssün sokaga öyle mi sahiplenelim hayır sizin mantıgınızı algılayamiyorum
bende bir cins kedi almayı planlıyorum . annemin sokaktan aldıgı tekir hem annemleri hem evi mahvetti. hergun ısırmaktan kollarımız yara icindeydi eve gelen misafirler olunca odaya kapatıyoduk vahsi hayvanlar gibi saldırıyodu ki annem cok iyi bakardı ama bi türlü uyum saglayamadı en sonundada diger arkdasın belirttigi gibi pencereeden atlayarak kacti günlerce aradilar bulamadılar ben bunları gördükten sonra tabi ki sakin bi ırk tercih ederim tekire bakabilen tekir baksın
ben bakamam ama sokakda basınıda okşarım yeminide veririm insanları hayvan sevmiyomus gibi göstermekten vazgecin

İsteyen istediğini söylesin vala gelip onlar bakmayacak nasılsa. Sakin ırk istiyordum arkadaşım aynen söylediğin gibi. Her ırkın belli özellikleri var misal koruma isteyen o zaman sokaktan herhangi bir kopek alsın olacak iş mi. Hırsızın elini yalar biri diğeri içeri sokmaz. En akıllı ve sakin kedi ırkı bu imis tavsiye ederim gerçekten tekirlerle arasındaki farkı anlarsın.

haklısın bide dedigin gibi köpek besleyenler içinde geçerlli bi koruma köpegi vardir bi süs köpegi vardir
bi pitbullu aile köpegi olarak cocuklarına yaklastırabliirmisin onun yerine golden alırsın ozaman onlarıda dışlayalım ırk ayrımı yaptıkları için böyle sacmalık olamaz.
british hic düsünmedim aslında aklımda hep iran kedisi var onlar cok sakin ve uysal oldukları için daha öncede beslemistim
varmı yokmu belli olmuyor gercekten cok sakinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…