Sebze Yemekleri Brokoli Graten / Resimli

crescentmoon

¢яєѕ¢єηт
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
3.348
3
316
İçel Mersin
tarifini işyerimin yakınındaki lokantadan almıştım. kimseye tarif vermiyoruz ama size verelim demişlerdi ama sizde kimseye vermeyin demedikleri için burada paylaşayım :))

1 orta boy brokoli
2 yumurta
3 su bardağı yoğurt
1,5 yemek kaşığı un
karabiber
tuz
bir miktar kaşar peyniri

brokoli haşlanır
ayrı bi kapta yumurta çırpılır
yoğurt un karabiber ve tuz eklenir
karıştırılır
haşlanmış brokoli tepsiye alınır
üzerine bu karışım dökülür
fırında pişirilir
üzeri kızarınca çıkarıp üzerine kaşar rendelenerek veya ince ince dilimlenerek serpilir
biraz daha kızartılıp çıkarılır
afiyet olsun.

:icecream::roflol::sm_cool:ellerine sağlık bacımm.dimek bize şişkolar zayıflayın diyonn....:teytey:

canim bende brokoliyle ilgili tarif ariyodum bu hem guzel hem saglikli yagsiz tam bana gorecokacimcoook
bide yogutrt var denemden bayildim bile
ha bide restoran sahibi iyiki demis kimseye verme diye ver dese aceba ne yapardin:roflol::roflol:

canımm çok güzel görünüoo ellerine sağlıkk bgn brokoli yapmayı düşünüyordum bunu deneyecem...birde Mersinde sanırım bu tarifini aldığın lokanta neresi acabaa merak ettim bende Mersinliyim...:dance:

ay şimdi hangi lokanta olduğunu nasıl söylerim burdan.
ama ev yemekleri yapan bir yer olduğunu söyleyebilirim sanırım

eline sağlık hilal güzel bir tarif ben brokolinin salatasını ve çorbasını yapıyorum yanlız senin brokoliler dikkatimi çekti sapları bembeyaz karnı bahar gibi duruyo .. benim aldıklarımın sapı yeşil oluyo da ..

kıs Allah emi seni :)) benimkilerde yeşil. o beyaz görünenler kaşar. eriyince öyle bi görünüm vermiş.

yani muhit olarak fln didimmm boşwerr elbet raslarımm

pozcuda canım ama işte bende elbet rastlarsın diye söölemediydim. şimdi duyarlarsa ayıp olar :)

pozcuda canım ama işte bende elbet rastlarsın diye söölemediydim. şimdi duyarlarsa ayıp olar :)[/QUOTE]

a aa duymazlarr canmm yaa ne ayıbıı biz bizeyizz şunun şurasında ama buluciim pozcuya gittğimde bi araştırma yapayım bakiimm ...gerçi forumdan başka bi yerede insanın gidesi gelmiokii kaydirigubbakcemile3

canim bun ben brokoliyle degilde karni baharda yaptim pek hosuma gitmedi yogurt sanki icinde eksidi degisik bi tadi oldu
belki brokolide guzel olur bilmiyorum ama onunlada denicem belki onunla daha guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…