Çocuk Hastalıkları Bronsiolit

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tzk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Tzk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2017
2.798
2.378
83
34
Hanimlar merhaba,
Oglum 21 aylik 1 yasindan beri hic hasta olmamisti gecenlerde hafif bir soguk alginligi gecirdi doktor antibiyotik vermisti duzenli kullanamadik sonra da sehir disina bir yere gittik.Gittigimiz yerin havasi pis ve nemliydi.Oglum birden kotuledi surekli oksurme nobetleri ve zoraki nefes alma hemen memlekete gelip doktora goturduk.Doktor bronsiolit dedi ve 3 gun hastanede yattik.Hastanede daha da kotuledi nebilizatorle nefes acici ilaclar ve 2 tane antibiyotik kullaniyoruz bir turlu iyilesemedi cok halsiz hrp kucagima yatiyor dusmeyen atesi oluyor hemen acile gidiyoruz igne fitil dusuruyorlar sonra yine ayni.Sali prof. Goturecegim ama netten bakip bakip bir seylere agliyorum.Basina gelen vardir mutlaka siz nasil atlattiniz

Kizim olmustu 1 gece hastanede yatti .antibiyotik kullanmadi .nefes acici ilac icti 1 ay .dr uzun sure oksurecek endiselenme dedi. Burnuna sık sık serum fizyolojik sıkıp sirtina vurup balgam cikarttirdik. Gecmis olsun

Tekrarladi mi peki
Hayir nezle grip oldugunda burnunu temizleyip pat pat yaptim.
nezle grip oksuren aksiran insanlarla gorusmedim.
Evde sigara icirmedim.
Ama benim evde okullu kizim vardi hep hasta oluyorlardi.
burun temizlemek cok koruyor

Benim oğlumda 6aylık 2.kez olduk
İlkinde ventolin ve antibşyotik iğne kullanmıştık
Yine tekrarladı bugün ventolin nebul verdi doktor 2saatte bir veriyorum neden oluyor ne yapmamız gerek bunhastalık için cok üzülüyorum

Benim oğlumda 6aylık 2.kez olduk
İlkinde ventolin ve antibşyotik iğne kullanmıştık
Yine tekrarladı bugün ventolin nebul verdi doktor 2saatte bir veriyorum neden oluyor ne yapmamız gerek bunhastalık için cok üzülüyorum
Hasta insanlarla görüşme
Disardan gelenlere elleri yikat
Evini havalandir
Bebegini opturme
Sadece oksuruyorum veya hafif burnum akiyo cok az atesim cikti baska biseyim yok diyenlerlede gorusme
Nezle grip olunca her burnuna ceyrek şırınga serum sıkıp bebegi dizine yuzustu yatirip sirtina vur burnu aksin
Zaten 3.olunca arastiriliyor

Yiğenim 3 aylık onada dr ayni teşhisi koydu
10 gündür hastanede ler 4 gündür emebiliyor emecek kadar nefes alamıyordu serumla beslediler burnunda ağzında ayaklarinda kablolar takılıydı baya korktuk biz şükür iyileşiyor simdi hala hastanede ler balgam var su anda ve hiçbirşeyi yokken birden bu hale girdi hastanede tedavi daha iyi iyice iyileşmeden cikartmayin hastaneden

Allah korusun benim de hep okudugum yorumlar tekrarladigi yonundr bildigim 3 kereden fazla olursa altinda baska bir sebep olabilir astim zaturre vs gibi kalbim agzimda yasarim artik

Back
X