Tesekur ederim deterjana dikat edecemBronşitin tedavisi yine doktorda.
Bagışıklıgını güçlendirmeniz lazım.
Et suyu sebze yemeklerine agırlık verin.
Deterjan kullanımına evi havalandırmaya içerde çamaşır kurutmamaya dikkat edin.
Kokulardan uzak durmalıgeçmiş olsun
Aynen ventolin kulandk ve'bi poşet dolu'ilac ama bi süre sonra yine'ayniBronsit oksurugune koca kari ilaclari ile care bulamazsiniz.. ventolin ve pu..cort kullanmaniz gerek duzenli olarak, belli ki o doktor cozumu bulamamis mutlaka uzman baska bir doktora goturun..
alerjik bronşit mi götürüp alerji testimi yaptırıymAlerjik bronşit olabilir. Alerji testi yaptırın bence.
yok sakaryaIstanbulda mi yaşıyorsunuz?
neden ki"Istanbulda mi yaşıyorsunuz?
Yani cok ilgincsiniz. Kadının kurdugu cümleyi soru cümlesi haline getirip cevap vermissiniz.alerjik bronşit mi götürüp alerji testimi yaptırıym
Doktor tavsiye etme niyetinde olabilir miyim acaba?neden ki"
Doktor tavsiye etme niyetinde olabilir miyim acaba?[/QUOTE k
evet cok ilgincimYani cok ilgincsiniz. Kadının kurdugu cümleyi soru cümlesi haline getirip cevap vermissiniz.
Ha evet.
Sadece ventolinle olmaz baska bir ilac daha kullanmalisiniz buhar seklinde.. bir sakincasi olacagini sanmiyorum ama yine de buradan tabsiye vermeyeyim, iki oglum da alerjik bronsitli o yuzden uzman gibi oldum artik lutfen bir baska doktora daha goturun..Aynen ventolin kulandk ve'bi poşet dolu'ilac ama bi süre sonra yine'ayni
Doktorla konusun çocuğun öksürüğü geçmiyor alerjik olabilir mi deyin? İlaçlar buhar kullandınız mı? Bazı bronsitlerde kullanılıyor çünkü. Tek hastalık değil ki bunun çok çeşidi var.alerjik bronşit mi götürüp alerji testimi yaptırıym
sizde cok geçmiş olsun mutlaka yarin götürcemSadece ventolinle olmaz baska bir ilac daha kullanmalisiniz buhar seklinde.. bir sakincasi olacagini sanmiyorum ama yine de buradan tabsiye vermeyeyim, iki oglum da alerjik bronsitli o yuzden uzman gibi oldum artik lutfen bir baska doktora daha goturun..
evet 10 tane iğne ve iki hava ve surup 'kullandık hep aynı şeyleri kullandıkDoktorla konusun çocuğun öksürüğü geçmiyor alerjik olabilir mi deyin? İlaçlar buhar kullandınız mı? Bazı bronsitlerde kullanılıyor çünkü. Tek hastalık değil ki bunun çok çeşidi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?