Çocuk Hastalıkları Bronşit88

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Eflatunc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2018
3.633
2.642
133
27
Merhaba arkadaslar benim 3 bucuk yaşında bi oglum var cok sık hastalanan bi cocuk ilk önce babasi akdniz anemisi oldu icn'oglumda tasyici oglum cok kansız okadar kan ilacı içti çok azdüzeldi ondan sonra bronşit oldu ve cok ağır geçiriyor cok ta zayıf bi ay önce hawa igne kulandk tam düzeldi dedim bu gece yine öksürük ten yatma di ve terden ne olur bu konuda bilgisi olan yazsın öksürüğe ne iyi gelir cok yalnızım zatn doktora götürüp bi süre iyi sonra yine aynı olmasından çok yoruldum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bronşitin tedavisi yine doktorda.
Bagışıklıgını güçlendirmeniz lazım.
Et suyu sebze yemeklerine agırlık verin.
Deterjan kullanımına evi havalandırmaya içerde çamaşır kurutmamaya dikkat edin.
Kokulardan uzak durmalıgeçmiş olsun

Bronsit oksurugune koca kari ilaclari ile care bulamazsiniz.. ventolin ve pu..cort kullanmaniz gerek duzenli olarak, belli ki o doktor cozumu bulamamis mutlaka uzman baska bir doktora goturun..

Tesekur ederim deterjana dikat edecem

Bronsit oksurugune koca kari ilaclari ile care bulamazsiniz.. ventolin ve pu..cort kullanmaniz gerek duzenli olarak, belli ki o doktor cozumu bulamamis mutlaka uzman baska bir doktora goturun..
Aynen ventolin kulandk ve'bi poşet dolu'ilac ama bi süre sonra yine'ayni

Alerjik bronşit olabilir. Alerji testi yaptırın bence.

gece yatarken zatn üstüne ince bi yün yorgan dsnda bisey atmiyorum o da yün bronşite iyi gelir dediler bilmiyorum hep terliyor gündüz gece hep değiştiriyorum

gece yatarken zatn üstüne ince bi yün yorgan dsnda bisey atmiyorum o da yün bronşite iyi gelir dediler bilmiyorum hep terliyor gündüz gece hep '
Doktor tavsiye etme niyetinde olabilir miyim acaba?[/QUOTE k
Yani cok ilgincsiniz. Kadının kurdugu cümleyi soru cümlesi haline getirip cevap vermissiniz.
Ha evet.
evet cok ilgincim

Aynen ventolin kulandk ve'bi poşet dolu'ilac ama bi süre sonra yine'ayni
Sadece ventolinle olmaz baska bir ilac daha kullanmalisiniz buhar seklinde.. bir sakincasi olacagini sanmiyorum ama yine de buradan tabsiye vermeyeyim, iki oglum da alerjik bronsitli o yuzden uzman gibi oldum artik lutfen bir baska doktora daha goturun..

alerjik bronşit mi götürüp alerji testimi yaptırıym
Doktorla konusun çocuğun öksürüğü geçmiyor alerjik olabilir mi deyin? İlaçlar buhar kullandınız mı? Bazı bronsitlerde kullanılıyor çünkü. Tek hastalık değil ki bunun çok çeşidi var.

sizde cok geçmiş olsun mutlaka yarin götürcem

evet 10 tane iğne ve iki hava ve surup 'kullandık hep aynı şeyleri kullandık

Sanirim sakarya da oturuyorsunuz. Bende kocaeli deyim. Benim oglumun da doğuştan alerjik sorunu var ve genlerden gelen bir durum. Daha 10 aylik kac tane doktora götürdük tedavisini tam yapamıyorlardi. Ama burada tavsiye üzerine bir hekime gittik. Cok şükür duzeldi. Ilk once allaha sonra doktorumuza güveniyorum cok anaç bir hekim. İsterseniz özelden mesaj atarsanız söyleyebilirim.

Çok geçmiş olsun öncelikle. Belki bronşit değil de alerjisi vardır bir test yaptırın derim.
Önce iyi bir çocuk doktru bulun. Onunla devam edin. Ve sorun ısırgan otu kullanabilir miyim diye çünkü ısırgan otu hem çok kan yapar hem de akciğer sorunlarına çok iyi gelir.
Allah şifa versin tüm yavrulara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…