Çocuk Hastalıkları bronşite çözüm nedir

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sakine48

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
6
1
286
İstanbul
arkadaşlar benim kızım 4 yaşında şu anda 1 yaşındayken bronşite yakalandı doktora gidiyoruz 8 aya bir hele birde aralık ocak aylarında kesin yakalanıyor bu hastalığa ne önerirsiniz eşek sütünü tavsiye edenler var eşek sütünü kullananlar var mı yada çevrenizde kullanan kişilerden duyduklarınız varsa bana burda yardımcı olurmusunuz doktora da pek güvenemiyorum artık sadece nebul ve hava veriyor bu hastalığı sıfıra indiremezsiniz ancak nebule kullanarak hafifletebilirsiniz diyor ne olur artık çaresiz kaldım son bir haftadır gözüme uyku girmedi kızımın hastalığından ve öksürüklerinden

öncelikle çok geçmiş olsun. ben günlük bıldırcın yumurtasının iyi geldiğini duymuştum. birde gece yatarken sırtına ve önüne bal sürüp havluyla kapatıp sabaha kadar durursa iyi geldiğini duymuştum. acil şifalar

Acil sifalar aynı durumla karşılıkliyız malesef buhar makinası alın ve sakin ihmal etmeyin tavsiyem

geçmiş olsun
bizde de var bronşit ne yazıkki
günlük bir kaşık keçi boynuzu özü veriyorum
burnunu sürekli açık tutmaya çalışın
sürekli damla kullanın
terledikçe üstünü degiştirin
odasının havalanması çok önemli
ben buhar makinesi yerine
nebulizatör aldım
havayı evde kendim veriyorum
öksürük srubu hiç kullanmıyoruz
gerek gördükçe gece öksürügü bunaltıgı zaman
hava veriyorum hastaneye gerek kalmıyor

çok çok geçmiş olsun. kardeşimde de vardı bir zamanlar. çok şükür geçti. annem hep boğazına havlu koyardı her gün bıldırcın yumurtası içirirdi. Yalnız çocuğunuzun olduğu ortamda evcil hayvan olmamalı bizim muhabbet kuşumuz vardı doktor yasaklamıştı.

çok geçmişler olsun.bu hastalık zordur.benim oğlumda bi ara tehlikeye girmişti.doktor başlangıcı demişti.hırıltılar falan biliyorum yani.ama hemen 10 gün civarında eşek sütü içirdik.her akşam taze taze sağıldı ve bi çay bardağı kadar sıcak sıcak (ki eşek sütü diğer sütler gibi kaynatılmaz)içirdim.çok şükür diğer kontrolde bişey kalmamış dedi doktor.şimdi 4 yaşın içindeyiz.ama bi sıkıntı yok gibi.koşturunca terlediğinde hafif öksürük gibi gıcık gibi bişi oluyor korkuyorum o zaman.

bende içirmeden önce çok araştırdım.hatta oğlum içmeden önce tadına ben baktım.aynı anne sütü gibi şekerli bişi.eşek sütü her hastalığa ii geliyormuş.bi çok kanser hastası içmeye geliyormuş.eşiğin sahibi söylemişti.tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…