Çocuk Hastalıkları Bronşolit hakkında bilgisi olan varmı ??

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

MinnakinAnnesi

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2014
112
27
35
İyi aksamlar arkadaslar nerdeyse 1ay olcak kızımda bronsol var ilk once igne yaptrdık gecıyo gıbı oldu sonra yıne basladı bu sefer hastanede yatırdık cıktık yıne ıyılesırken hırıltı cogaldı gecen hafta yıne doktora gıttk balgamı var öksürmesı cıkarması lazım dıyor ama benm kızım öksürmüyor hıc . 10aylık bu arada ve 1aydır aralıksız sabah aksam buhar verıyorm smdı 1 haftadr gunde 4defa buhar verıyorm degısıklık varmı dersenız yok asistte verdı oksuruk surubuda kullanıyoruz ama öksürmüyor kakadada cıkmıyor balgam napacam ben yarn doktoru arayacam korkuyorm gıtmeye yenıden yatıs demesın antıbıyotk kullanmasn kızım :KK43: böyle durumu olan varmı benım gıbı birde asırı ıstahsızlastı okadar zorluyorm tükürüyor gerı yedıgını agzını acmıyor :KK43: balgam söktürmek ıcın bılgısı olan varsa lıtfen yazsın :KK43:

Bir çay kaşığı çörek otunu bir çay bardağı suda rengi koyulaşana kadar kaynatın sabah akşam içirin. Balgam falan kalmaz birkaç güne. Yeğenimin geçmek bilmeyen bronşitini böyle geçirmiştik 7 aylıkken. Şimdi 10 yaşında hala her sabah bir kaşık çörek otlu bal veriyoruz. Bağışıklığı kuvvetlendiriyor.
Tadı biraz kötü, bal katabilirsiniz içmezse.

Balgam çıkartması için öksürmesi gereken çocuğa öksürük şurubu verilmez ki. Öksürüğünü kesip iyice yapışır balgam. İlaç ismi yazmak istemiyorum. Dru değiştirin lütfen....

Bir çay kaşığı çörek otunu bir çay bardağı suda rengi koyulaşana kadar kaynatın sabah akşam içirin. Balgam falan kalmaz birkaç güne. Yeğenimin geçmek bilmeyen bronşitini böyle geçirmiştik 7 aylıkken. Şimdi 10 yaşında hala her sabah bir kaşık çörek otlu bal veriyoruz. Bağışıklığı kuvvetlendiriyor.
Tadı biraz kötü, bal katabilirsiniz içmezse.

Canım cok tesekkur ederım bal ıcın erken 1yasından once vermeyınız dıyorlar ama cörek otunu kaynatıp sabah hemen ıcırecegım

Çörek otunu yazacaktım bir arkadaş yazmış. bir de eczanelerde satılan keçiboynuzu özü var ben kızımda onu da kullanmıştım çok faydası oldu. bulamazsanız aktarlarda satılan keiboynuzu pekmezi de olur.

Oncelikle geçmiş olsun, biz buharı ventolin pulmicort (ikiside yarim)ve serumu iğneyle çekip makineye koyuyorduk etki göstermişti. Tek ventolinle sizin gibiydik. Ozamanlar 8 aylikti oğlum. Ve akşamları yoğurdu toz halinde olan ilaçtan vermiştim. Doktora bi danışın isterseniz

Oncelikle geçmiş olsun, biz buharı ventolin pulmicort (ikiside yarim)ve serumu iğneyle çekip makineye koyuyorduk etki göstermişti. Tek ventolinle sizin gibiydik. Ozamanlar 8 aylikti oğlum. Ve akşamları yoğurdu toz halinde olan ilaçtan vermiştim. Doktora bi danışın isterseniz

Bende ıkısını verıyorum canım yarım yarım bı saat arayla o ılacı sorayım bgn tesekkurler

Ben de astim ve bronsit olan bir anneyim.ve bir suredir cocugumda da ayni durum var:KK43:odum kopuyor onda da ayni durum olursa diye.cunku omrum hastanelerde ve normal zamanda da spreyle gezerek gecti.su an cocugum 2 yasini gecti.antibiyotik ve surup, serum ve buharla basladik.oksuruk nobetlerinden uyumadi gunlerce.simdi cok sukur en azindan uyuyor.hiriltisi devam ediyor. Cunku balgami atamiyor.sizin kuzunuzda oyle sanirim.balgamlarina bir cozum bulsak bu kadar kotu olmazdi ama iste. Corek otunu ben de deneyecegim.insallah ise yarar.insan evladi hasta olunca cigerleri kopuyor sanki...Allah safi ismiyle sifalarini versin tum yavrularimizin:KK43:

balgam şu yaşta beni maffetti faranjitten kücücük bebek nasıl baş etsin onunla. Bir bilgim yok malesef. Allah şifa versin

Ben de astim ve bronsit olan bir anneyim.ve bir suredir cocugumda da ayni durum var:KK43:odum kopuyor onda da ayni durum olursa diye.cunku omrum hastanelerde ve normal zamanda da spreyle gezerek gecti.su an cocugum 2 yasini gecti.antibiyotik ve surup, serum ve buharla basladik.oksuruk nobetlerinden uyumadi gunlerce.simdi cok sukur en azindan uyuyor.hiriltisi devam ediyor. Cunku balgami atamiyor.sizin kuzunuzda oyle sanirim.balgamlarina bir cozum bulsak bu kadar kotu olmazdi ama iste. Corek otunu ben de deneyecegim.insallah ise yarar.insan evladi hasta olunca cigerleri kopuyor sanki...Allah safi ismiyle sifalarini versin tum yavrularimizin:KK43:

Benım babam astım hastası kendımı bıldık bılelı babamın fısfısı vardı arada alerjısı tutar canım babam yataklara düserdı :KK43: simdi öyle korkuyorum ki aynı babamın nefes aldıgunda cıkan ses cıkıyor doktor cok balgamı var ondan dedı atamıyor cıkartmıyor bazen parmagımı sokuyorm kussun diye okadar caresızımkı :KK43: istahı tamamen gıttı ilac kullanıyor yese bıseler mıdesı delınecek okadar korkuyorumki :KK43: kilo verdı kızım nasıl topak biseydı saglıklı olsun kilosunuda gectım allah tüm bebeklerı korusun saglık versın bize gelsın onlara gelen :KK43: cörek otunu kaynattım verdım sabah smdılık hıc bıse yok

Benım babam astım hastası kendımı bıldık bılelı babamın fısfısı vardı arada alerjısı tutar canım babam yataklara düserdı :KK43: simdi öyle korkuyorum ki aynı babamın nefes aldıgunda cıkan ses cıkıyor doktor cok balgamı var ondan dedı atamıyor cıkartmıyor bazen parmagımı sokuyorm kussun diye okadar caresızımkı :KK43: istahı tamamen gıttı ilac kullanıyor yese bıseler mıdesı delınecek okadar korkuyorumki :KK43: kilo verdı kızım nasıl topak biseydı saglıklı olsun kilosunuda gectım allah tüm bebeklerı korusun saglık versın bize gelsın onlara gelen :KK43: cörek otunu kaynattım verdım sabah smdılık hıc bıse yok
Canimmm yaaa:KK43:oyle iyi anliyorum ki seni.ama gececek Allahin izniyle.Allah beterinden korusun. Insallah corek otu ise yarar.ben bir de burnuna sprey sikiyorum.cunku burnu da tikali gibi.off bir gecseydi hayirlisiyla. .

X