- Konu Sahibi emreaydinfan
-
nasıl bir fiyat aralığında bakıyorsun peki, sephoralar mac ler mi gratis watsons gibi yerlerdeki ürünler mi?Kızlar merhaba
Ben bembeyaz bir tene sahibim ve yanaklarım biraz tombul. Bu yüzden doğal bir bronz allık istiyorum günlük makyajda da kullanabileceğim neler önerirsiniz?
nasıl bir fiyat aralığında bakıyorsun peki, sephoralar mac ler mi gratis watsons gibi yerlerdeki ürünler mi?
gratis watsons gbi yerlerdekiler canım
o zaman sana flormarın terra cota sını öneririm ben kullandığım için özellikle bunu söylüyorum illaki daha iyisi vardır ama denediklerimden en iyisi bu :)
ışıltısı hiç rahatsız edici değil iyi duruyor yaz günlerinde bendeki 45 numara olan:)
...::: FLORMAR :::...
coook tesekkür ederim canım :)
rica ederim canım inşallah seversin güle güle kullanırsınn :)
bi kozmetikçiye gidip hemen denicem testerını canım kulaklarını cınlatırım :)
Kızlar merhaba
Ben bembeyaz bir tene sahibim ve yanaklarım biraz tombul. Bu yüzden doğal bir bronz allık istiyorum günlük makyajda da kullanabileceğim neler önerirsiniz?
cnm bende beyaz tenliyim ve biraz yanaklarım tombul normalde şeftali tonlarını kullanıyorum ama bronz da bi allığım olsun istiyorum sen hangi marka aldın acaba?
Avondan terracota aldim tatlim
ben avon ürünlerini pek beğenmiyorumnasıl bari memnun kaldın mı cnm
Ben de pek sevmem canim katalog geldi elime aliverdim.oyle guzel.bi tonu var kiremit rengi gibi ama ben daha bronz istimyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?