Hiç arkadaşım yok

kendimevsimim

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
6
Kızlar helppp

26 yaşındayım. Sadece iki arkadaşım var. Birisi İstanbul'da yaşıyor, ben ise Denizli'deyim. Diğer arkadaşım da Denizli'de yaşıyor ama biraz bencil ve takıntılı biri; genellikle sadece kendini düşünüyor. Bu yüzden sosyal anlamda kendimi çok tatmin olmuş hissetmiyorum.
Yeni arkadaşlar edinmek istiyorum ancak bunu yapabileceğim bir ortamım yok. Muhasebeci olarak çalışıyorum ve iş yerinde benden başka yalnızca patronum olan bir kadın var. O da doğal olarak bana sadece çalışan gözüyle bakıyor, bu yüzden onunla da arkadaşlık kuramıyorum.
Bu durum zaman zaman kendimi yalnız hissetmeme neden oluyor. İnsanlarla iletişim kurmakta çok zorlanıyorum; daha çok yeni insanlarla tanışabileceğim ve düzenli olarak vakit geçirebileceğim bir çevrem yok. Bu yüzden yeni arkadaşlıklar kurmakta zorlanıyorum. Çünkü muhabbetim sıkıcıymış gibi geliyor. Şu alma verme dengesinde hep veren taraf ben olduğum için mi arkadaşım yok acaba :(

Kızlar helppp

26 yaşındayım. Sadece iki arkadaşım var. Birisi İstanbul'da yaşıyor, ben ise Denizli'deyim. Diğer arkadaşım da Denizli'de yaşıyor ama biraz bencil ve takıntılı biri; genellikle sadece kendini düşünüyor. Bu yüzden sosyal anlamda kendimi çok tatmin olmuş hissetmiyorum.
Yeni arkadaşlar edinmek istiyorum ancak bunu yapabileceğim bir ortamım yok. Muhasebeci olarak çalışıyorum ve iş yerinde benden başka yalnızca patronum olan bir kadın var. O da doğal olarak bana sadece çalışan gözüyle bakıyor, bu yüzden onunla da arkadaşlık kuramıyorum.
Bu durum zaman zaman kendimi yalnız hissetmeme neden oluyor. İnsanlarla iletişim kurmakta çok zorlanıyorum; daha çok yeni insanlarla tanışabileceğim ve düzenli olarak vakit geçirebileceğim bir çevrem yok. Bu yüzden yeni arkadaşlıklar kurmakta zorlanıyorum. Çünkü muhabbetim sıkıcıymış gibi geliyor. Şu alma verme dengesinde hep veren taraf ben olduğum için mi arkadaşım yok acaba :(
İlgi duyduğunuz alanlarda kurslara gidebilirsiniz. Kurs vasıtasıyla da arkadaş edinebilirsiniz.

Bence zaten iş ortamından arkadaş bulunmuyor genelde iş bitince arkadaşlık da bitiyor. Yok şöyle görüşeceğiz dşyenlerin geneli iş bittikten sonra görüşmüyorlar

İş arkadaşı dostluğundan çok korkuyorum. Bir kere iş arkadaşı yüzünden ağzım yandı. Kendileri sağolsun dünyanın en iyi insanı ben de en kötü insanı ilan edildi. Güvenim kırıldığı için sadece işimi yapıp gidiyorum evime. Ama insan bir canı sıkıldığında hadi kahve çıkalım mesajı atıp yanında birini istiyor.

spor salonuna falan gidebilirsiniz bu sene 3 tane arkadaş edindim mangallar yüzmeler falan her şeyi de yapıyoruz onlarla valla. ilaveten müzik kursuna kayıt olabilirsiniz ya da kürek vs de olabilir. dil kursu olabilir ama temel sınıftan başlarsanız genelde yaşları küçük oluyor. şehrinizde illa ki workshoplar düzenleniyordur seramik, resim, pastacılık vs bunlara da daha çok kızlar gidiyor. kitap kulübü olabilir genelde ayda 1 toplantı düzenliyorlar. bunları bir araştırın derim. üniversiteden sonra arkadaş edinmek için sosyalleşmek lazım yaşıtlarınızla pat diye aynı yere düşmüyorsunuz çünkü

spor salonuna falan gidebilirsiniz bu sene 3 tane arkadaş edindim mangallar yüzmeler falan her şeyi de yapıyoruz onlarla valla. ilaveten müzik kursuna kayıt olabilirsiniz ya da kürek vs de olabilir. dil kursu olabilir ama temel sınıftan başlarsanız genelde yaşları küçük oluyor. şehrinizde illa ki workshoplar düzenleniyordur seramik, resim, pastacılık vs bunlara da daha çok kızlar gidiyor. kitap kulübü olabilir genelde ayda 1 toplantı düzenliyorlar. bunları bir araştırın derim. üniversiteden sonra arkadaş edinmek için sosyalleşmek lazım yaşıtlarınızla pat diye aynı yere düşmüyorsunuz çünkü
araştırmaya başladım bir tane spor salonu buldum. Aslında kitap çok mantıklı o hiç aklıma gelmemişti

Kızlar helppp

Arkadaş devri kapandı artık seninle ilgisi yok.yeni dünya düzeni böyle.en iyisi eş, sevgili.bir de tatil konusu cok sıkıntı oluyor bekar insanlarda.sürekli 3,5 arkadaş seceneği dönüyor kafanda hiçbiri de tutmuyor.yine kalıyorsun bir başına.ben çareyi tek başıma çıkıp girmekte buldum.planları ertele ertele ortada hayat kalmıyor.bir kere şeytanın bacağını kırdın mi gerisi geliyor.yoksa daha çoookkk deniz yüzü görmeden yazı bitirirdim.ne yapalim yani yoksa yok.

Arkadaş devri kapandı artık seninle ilgisi yok.yeni dünya düzeni böyle.en iyisi eş, sevgili.bir de tatil konusu cok sıkıntı oluyor bekar insanlarda.sürekli 3,5 arkadaş seceneği dönüyor kafanda hiçbiri de tutmuyor.yine kalıyorsun bir başına.ben çareyi tek başıma çıkıp girmekte buldum.planları ertele ertele ortada hayat kalmıyor.bir kere şeytanın bacağını kırdın mi gerisi geliyor.yoksa daha çoookkk deniz yüzü görmeden yazı bitirirdim.ne yapalim yani yoksa yo
ben tek başıma dışarıya çıkmaktan utanıyorum insan bazen de küçük te olsa muhabbet edecek birini arıyor

Kızlar helppp

Reformer a yazılın. Hem fitleşirsiniz hem de genelde çalışan orta yaş ve genç kadınlar çoğunlukla, sosyalleşirsiniz.

Ben de Denizli'de yaşıyorum. 3 yıl önce geldiğimde kimse yoktu haliyle.
Sonra bi şekilde tiyatro kursundan eşimin iş çevresinden derken o şekilde edindim birkaç arkadaş.
İş arkadaşarımdan benim de umudum yok malesef işimi yapıp geçme noktasındayım olmuyor yani.
Spor salonu iyi fikir insanın en kötü kafası dağılıyor iyi geliyor.
Ben üniversitesinin salonuna gidiyorum memnunum tavsiye ederim size de.

Back
X