Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlara fırlatmak mı? bu davranış ne zaman kültürümüze girdi.kopyacılık taklit gibi geliyor bana bu davranış.tabi bu benim fikrim beni bağlar :)))
ama ben evliyimmmm artık çok geç
çok beğendim harika görünüyorlar..
kizlara firlatirken birinin kafasina, gözüne geliyormus ... ayy cok kötü![]()
kızlara fırlatmak mı? bu davranış ne zaman kültürümüze girdi.kopyacılık taklit gibi geliyor bana bu davranış.tabi bu benim fikrim beni bağlar :)))
düğünlerimizle ilgili neyi batıdan almadık ki. gelinlik-damatlıklarımızdan başlasak pastadan çıkarız
![]()
En güzeli canlı çiçek ya ben istemezdim heralde![]()
Ben internetten yapımını okudum bu buketlerin, çok kolay aslında. Broşun iğnesine tel düğümleyip o telleri sap haline getiriyorsun kıvırarak, böyle böyle tek tek tüm broşlara telden sap yaptıktan sonra buket haline getiriyorsun. Yalnız 15-20 kadar broş gerektirir. Tanesini 5-10 liraya mal ederseniz 100-150 lirasına böyle bir buket yapabilirsiniz. imkansız değil...
Çok güzeller ama ben bunları düğünden sonra bekar kızlara fırlatmaya kıyamam. Yanıma başka bir çiçek alır onu fırlatırım:)
Ben bu tarz çiçekler yaptırmak istedim, ilk sayfada paylaşılanlar arasında emici bridal'a ait olan birini görüp beğenmiştim, onu etrafta sordum, soruşturdum. malesef zaten tek kişiyi buldum, benzerini yapan, o da 1000TL'ye yakın bir fiyata gitti. Ben de kendim yapmaya karar verdim, tamamen taştan oluşan buketler yapmıyorum, çiçekten çiçekleri tek tek yapıp ortasını işliyorum. İşte ilk denemelerim:
![]()
![]()
Ben bu tarz çiçekler yaptırmak istedim, ilk sayfada paylaşılanlar arasında emici bridal'a ait olan birini görüp beğenmiştim, onu etrafta sordum, soruşturdum. malesef zaten tek kişiyi buldum, benzerini yapan, o da 1000TL'ye yakın bir fiyata gitti. Ben de kendim yapmaya karar verdim, tamamen taştan oluşan buketler yapmıyorum, çiçekten çiçekleri tek tek yapıp ortasını işliyorum. İşte ilk denemelerim:
![]()
![]()