- 18 Haziran 2022
- 4.744
- 6.542
- 108
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.901
Catlama tam ne zaman oldu bilmiyorum ama hamilelik için erken gibi hissediyorum olmazsa öyle yaparım bebeğimGuzelım bı doktora gıtsen cok ıyı olur.rahımde yara olabılır yada hamıle olabılırsın

sabah 6 gıbı uyandım bugun ölçtüm 35.80 cıktı yıne cok garıp bır sekılde
sabah 6 gıbı uyandım bugun ölçtüm 35.80 cıktı yıne cok garıp bır sekılde biraz ara vercem folık asıtle balık yagına,ahaftada bır ıkı içecegım adet olana kadar.sureklı vıtamın vıtamın bobreklerım curucek dıye korkuyorum
biraz ara vercem folık asıtle balık yagına,ahaftada bır ıkı içecegım adet olana kadar.sureklı vıtamın vıtamın bobreklerım curucek dıye korkuyorum töbe Allah korusun
töbe Allah korusun 

bunlar bile sperm sayısını etkiler değil mi?  daha başlangıç demiş doktor ciddi değil demiş neye üzüleceğimi neyi düşüneceğimi şaşırdım.
  bunlar bile sperm sayısını etkiler değil mi?  daha başlangıç demiş doktor ciddi değil demiş neye üzüleceğimi neyi düşüneceğimi şaşırdım.

ayın 25. İnde doktor kontrolünde 1 ri çatlamak üzere 2 de gelişmekte olan yumurtam vardı. Buna göre ilk yumurtlama gününü mü baz almalıyım yoksa bat a göre mi hareket etmeliyim??.
 ayın 25. İnde doktor kontrolünde 1 ri çatlamak üzere 2 de gelişmekte olan yumurtam vardı. Buna göre ilk yumurtlama gününü mü baz almalıyım yoksa bat a göre mi hareket etmeliyim??.