Tüp Bebek Merkezleri brüksel hakkında yardııııııııııııııııım

Bence Istanbulun en iyi ilk uc merkezinden biri.Mutlaka gitmeni tavsiye ederim.Bi kere Yucel Bey cok iyi bir dr.Ikincisi IMCIvar orda yani mikroskopu cok buyutuyor.Bencecok iyi bir secim

hulya35 canım benim teşk ederim bilgin için
bu istanbul ilk 3 derken ilk 2 si hangisi sence benden daha tecrübelisin ben bir merkeze gittim negatif sonuç aldım tabii onlar elinden geleni yapmışlardır ama ben eksiklikler olduğunu düşünüyorum ve şuan düşünceler içindeyim
Brüksel , alman hastanesi/bahçeci , teksen çamlıbel düşündüklerim
oooffffffffffffff yarabbim nerde çare arayan kulun varsa yarabbim yardım
yarabbim evlat sevgisi ile imtihan etme yarabbim

hulya35 canım benim teşk ederim bilgin için
bu istanbul ilk 3 derken ilk 2 si hangisi sence benden daha tecrübelisin ben bir merkeze gittim negatif sonuç aldım tabii onlar elinden geleni yapmışlardır ama ben eksiklikler olduğunu düşünüyorum ve şuan düşünceler içindeyim
brüksel , alman hastanesi/bahçeci , teksen çamlıbel düşündüklerim
oooffffffffffffff yarabbim nerde çare arayan kulun varsa yarabbim yardım
yarabbim evlat sevgisi ile imtihan etme yarabbim

kesinlikle bahceci grubunu düşünmeni tavsiye ederim ben bahceci grubuna bağlı umut tüp bebek merkezinde tedaviye başladım mükembel bir ekip ben daha önce senin saydığın merkezlerden birine gittim ve gitdiğimede bin pişman oldum eşimi boşu boşuna kesip biçdiler sadec para için bizi mahvetdiler çok iyii düşün benim yaşadığım kötü tecrübeyi sende yaşama...........................................

Back
X