Brüksel tüp bebek hakkında bilgi verir misiniz

FKG

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
69
93
3
36
Adıyaman
Merhaba kızlar.. Yardımınıza ihtiyacım var. 2 varikosel ameliyatı sonrası tüp bebek tedavisine yonlendirildik. Şimdi spermagrofiler yapılıyor 5 gün ara ile 3 defa yapılacak,2 tanesi yapıldı. 1. İçin 5 6 sperm bulundu ama morfolojik olarak bozuk yine de donduruldu. 2. İcin 130 tane bulundu hareketsiz oldukları icin doldurulmadi. Yeterli sayiya ulasamazsak microtese yapılacak. Adet günüm bekleniyor şuan. Olmam gereken tarih dündü hala olmadım bilgilendirin,deneyimlerinizi paylaşın. Ve birşey daha sormak istiyorum bir tane mi embriyo transferi yapılıyor?

Merhaba
Bruksel tüp bebek merkezine bir arkadaşım gitti 6.kez başka yerde deneme olumsuz olup 7.kez olan brüksel tüp bebek merkezinde ilk deneme de çocuk sahibi oldu umarım sana da sans getirir bana uzak olduğu için başka yerde yapacağım olmazsa ben de oraya geleceğim

• Beğen
Reactions: FKG
Merhaba
Bruksel tüp bebek merkezine bir arkadaşım gitti 6.kez başka yerde deneme olumsuz olup 7.kez olan brüksel tüp bebek merkezinde ilk deneme de çocuk sahibi oldu umarım sana da sans getirir bana uzak olduğu için başka yerde yapacağım olmazsa ben de oraya geleceğim
Ne güzel çok sevindim. Tez zamanda bize de nasip etsin. Benimde yarın opu var. Eşimde tese olacak yarın. Heyecanlandım şimdi :) sizin problem ne ? Nerde yaşıyorsunuz? Ben adıyamanda yaşıyorum. Görümcem ıst da ondan geldik.

Testlerin tümü yapıldı bişey çıkmadı ve 1.tüp bebek deneme yaptım tutmadı sebebi sordugumuzda herşey olabilir denildi benim yaşım 42 yaşındayım. Buna bagladilar. Kocaelinde oturuyorum iki ay sonra eylülde 2.denemeyi yapmayı dusunuyorum.

Testlerin tümü yapıldı bişey çıkmadı ve 1.tüp bebek deneme yaptım tutmadı sebebi sordugumuzda herşey olabilir denildi benim yaşım 42 yaşındayım. Buna bagladilar. Kocaelinde oturuyorum iki ay sonra eylülde 2.denemeyi yapmayı dusunuyorum.
Inşallah tez zamanda bizlerde anneliği yaşarız. Psikoloji çok etkiliyor. Ben 29 yaşındayım. Benim bi sıkıntı yok eşim varikosel ameliyatı oldu. Sperm sayımız sıfırdı meni de. Yarın tese olacak iste ondan

Back
X