brüksel tüp bebek merkezi

meerrveed

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2012
3
0
36
İstanbul
arkadaşlar merhaba,

2 senedır bebek sahıbı olmak ıcın cabalıyoruz. arada yasanan evrelerden hepınızın haberı vardır.
ama bırkac aydır Dr. Mualla Vural'a gıdıyorum ve cok memnunum. o benı Brüksel Tüp Bebek Merkezi ne yonlendırdı
daha once orayla ılgı deneyım yasamıs olan var mı? ben bırde beylıkduzu medıcana ya bakıyorum. kararsız kaldım.
fıkırlerınızı beklıyorum

tesekkurler

Merhaba, Ben iki denememi de Brüksel Tüp Bebek Merkezi'nde yaptırdım. İlk denememde hamile kaldım ancak 9,5 haftada bebeği kaybettik. İkinci denemem dondurulmuş embriyo transferiydi ama malesef bir gebelikle sonuçlanmadı. Ben bu merkezdeki ekibe çok güveniyorum. Başarısız denemelerim olduğu halde başka bir yere gitmeyi düşünmüyorum. Özellikle Yücel Karaman Hoca bilgi ve deneyimi ile son derece güven veriyor. Ben iki senelik zorlu bir sürecin sonunda tanıştım bu merkez ile, buraya kadar da yaşadığım belirsizlikler beni çok yıprattı, ama şimdi herşey bir mantık çerçevesinde ilerliyor. Üçüncü deneme öncesi karyotip testi ve histeroskopi yapılacak. Ben iki aşamayı da başarı ile atlatacağımıza inanıyorum. Bir de en nihayetinde bu işler kader kısmet, eğer bebek sahibi olmam kısmette yok ise ben bu insanları suçlayamam, onlar bu yolculuğumda beni yanımda olan insanlar, aracılar sadece..
Sevgiler

Back
X