Brüksel Tüp Bebek Merkezi 2019

Merhaba Arkadaşlar kusura bakmayın geç cevap veriyorum. Pazartesi gunu test sonucumu verdim sonucu elime aldim 257 hep sıfır gören ben bu rakamları görünce başladım ağlamaya bu o kadar inanılmaz bir duygu ki anlatamam kimle konuştum hastaneden ise nasıl geldim bilmiyorum bu tüp bebek merkezi gerçekten iyi secim bunu bilmenizi isterim. Benden iki gün sonra tekrar test yapmam istendi. O kadar korkuyorum ki yüce hepimize yardımcı olsun
Çok sevindim darısı başımıza inşallah. Sizin Dr seçiminiz hüsamettin bey mi Yücel bey mi oldu

Çok sağolun yapılan tum tekkiklerde gorunurde bir hastalik cikmadi sorun gözükmedi yaşım 40 ve yaş dolasıyla olabilir denildi biliyorsunuz yaşla birlikte yumurta kalitesi düşük olurmuş. Sizin sıkıntı neydi?
Günaydın Benimde eşimde morfoloji ve sperm hareketsizliği mevcut bundan dolayı bebişimiz olmuyor.5 senedir evliyiz.Bende Brüksel tüp bebeğe giden bir tanıdığımız vardı ve ikizleri oldu.Kasım 2018 de ameliyat oldu varikoselden Eşim iğne ve ilaç kullandı fakat 7 aydır kullandıklarına göre bir değişiklik olmadı.Hal böyle olunca tüp bebeğe yöneliyoruz ama morfoloji sorunu olduğu içinde tüp bebek olsada tutmaz

Günaydın Benimde eşimde morfoloji ve sperm hareketsizliği mevcut bundan dolayı bebişimiz olmuyor.5 senedir evliyiz.Bende Brüksel tüp bebeğe giden bir tanıdığımız vardı ve ikizleri oldu.Kasım 2018 de ameliyat oldu varikoselden Eşim iğne ve ilaç kullandı fakat 7 aydır kullandıklarına göre bir değişiklik olmadı.Hal böyle olunca tüp bebeğe yöneliyoruz ama morfoloji sorunu olduğu içinde tüp bebek olsada tutmaz
Merhaba benim eşimde de morfoloji sorunu var ama doktor en iyi spermi seçecekleri için tüp bebekte bir sorun olmayacağını söyledi ayrıca ngs de yapılacak en garantisi ngs gib görünüyor

Merhaba benim eşimde de morfoloji sorunu var ama doktor en iyi spermi seçecekleri için tüp bebekte bir sorun olmayacağını söyledi ayrıca ngs de yapılacak en garantisi ngs gib görünüyor
NGS Dediğiniz genetik tarama mı ? bu arada hangi tüp bebek merkezine gidiyorsunuz ? bizde artık ay sonu bir tüp bebek merkezi ile anlaşacağız sanırım

Kesinlike morfoloji bozuk diye tutmaz bir durum yok tam tersi en iyi kalitede sperm seciliyor

kızlar merhaba.
eşimin tek testisi alınacak bundan öncede sperm dondurma yaptıracagız...haliyle tüp bebek olursada brükselde devam etmek istiyoruz ama tabi maliyet kısmınıda çok merak ediyoruz ... tüp bebek tedavisi ilaçlar transfer tahliller falan ortalama kaç bini buluyo çok merak ediyorum

Embriyoları genetike yolladim. sadece 1 embriyo kaliteli sorun yok denildi tarnsfer edildi boş gebelik oldu Sorun kesin şudur denilemiyor anne karnında gebelik icin yolunda gitmeyen bir durum olduğunda gebelik kendiliğinden sonlaniyormus.

Erkeğin sorunu kadından daha avantajlı bence en iyi spermleri milyonlarca içinde seçebiliyorlar ama en iyi kaliteli yumurta sayısı o kadar olmadığı için sıkıntı yani.

Back
X