Brüksel tüp bebek

Jasminsens

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2017
4
0
6
46
Benim berüksel tüp bebekte ıkıncı denemem oldu embriyolarım cok kalıtelı olmasına rahmen gebelık gerceklesmedı ılk denemeden sonra arastırılması gerwkıyodu cok ılgısızler ve dısarda deneyıp tutmayan hastalarına karsı daha ılgılıler tavsıye etmıyorum

Benım ılk denemem tutmayınca genetık ve pıhtılasma dahıl tum testler yapılmıstı bence tup bebek gıbı malıyetlı ıslerde daha ılk deneme bıle yapılmadan yapılması gerekıyor bana gore

Sizin olumsuz olmuş bunjn için kırgın olabilirsiniz ama benim ilk denemede pozitif oldu tüm süreç boyuncada çok ilgililerdi

kıbrısta degil mi
aklımızda olsun , inşallah kendiliğinden olur canım
Kıbrısta degıl istanbulda,ılk denemede tutmus olanlar olabılır ama ılk denemede tutmuyorsa ıkıncıde arastırma yapılması gerwkıyordu bence neden tutmadıgına dair,ıkıncıdede yapılması bende ve gebelık olusmadı ucuncude kesınlıkle bruksel tup merkezını dusunmuyorum

brüksele yıllar önce gitmiştim daha hiç tüp bebek filan yaptırmamıştım o zamanlar adam öyle sert ve kaba davrandı ki hiç unutmam kaldırımın ortasında oturup bağıra bağıra ağlamıştım nasıl zoruma gittiyse

İlgi ve başarı istiyorsan Prof.Dr.Sedat Kadanalı'yı tüp bebekte tek geçerim. Gidipte memnun olmayan yok.

Hakan yaralı için de çok güzel yorumlar alıyorum , yakın arkadaşım daha yeni kavuştu sayesinde bebeğine ilk denemede , hatta tüp bebek öncesi tüm genetik testleri yapıldı tutmaması beklenmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…