Brüksel tüp bebekle ilgili olumlu olumsuz bilgisi olan var mı?

GoneGirll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2018
21
27
88
Arkadaşlar Şişli Memorial hastanesindeki üç kez başarısız tüp bebek denememden sonra(3ü de 5.gün en iyi kalite,üçünde de hcg pozitifleşti ama sonuç koca bi SIFIR)ilgisizlikten ötürü Brüksel tüp bebekteki Yücel Bey e gitmeye karar verdim,bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim,teşekkürler.

Arkadaşlar Şişli Memorial hastanesindeki üç kez başarısız tüp bebek denememden sonra(3ü de 5.gün en iyi kalite,üçünde de hcg pozitifleşti ama sonuç koca bi SIFIR)ilgisizlikten ötürü Brüksel tüp bebekteki Yücel Bey e gitmeye karar verdim,bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim,teşekkürler.
Merhaba, benimde Şişli hastanesinde 2 başarısız denemem var.
Şimdi yeni bir tedavi için merkez araştırıyorum.
Bu gün Brüksel Yücel Karaman ile görüştüm ve son derece ilgili ve çözüm odaklı yaklaşımı olduğunu düşündüm.
Henüz bende karar vermedim ama gidip görüşmenizde yarar var diye düşünüyorum.
İyi akşamlar.

Merhaba, benimde Şişli hastanesinde 2 başarısız denemem var.
Şimdi yeni bir tedavi için merkez araştırıyorum.
Bu gün Brüksel Yücel Karaman ile görüştüm ve son derece ilgili ve çözüm odaklı yaklaşımı olduğunu düşündüm.
Henüz bende karar vermedim ama gidip görüşmenizde yarar var diye düşünüyorum.
İyi akşamlar.

Ben de iki gün önce Yücel hocayla görüştüm,tedavi planı yaptk,tekrardan hag çekildim,bir sonraki adetimde tüp bebek tedavisine başlıycaz,eş zamanlı histereskopi de yapıldı.Artık hayırlısı,siz ne karar verdiniz?Ben Yücel hocayı çok sevdim,bakalım.

Merhaba tedavileriniz hayırlı olsun konuyu görünce yazmak istedim. Yücel hocayla çikolata kistiyle tüp bebek tedavisine başladık gerçekten çok tecrübeli ve güler yüzlü bir doktor. Biz kendisine ve ekibine güvendik Allahın izniyle şuan bebeğime kavuşmak için gün sayıyorum. 2. Denememizde oldu bizimde. Darısı sizlerin başına.

Back
X