- 27 Haziran 2015
- 162
- 80
- 28
- Konu Sahibi Fatalstoke61
-
fiyatı pahalı ama hadi o sorun değil ama korkuyorum riskli olur mu diye yüzüm yuvarlaktı koselenmeye başladı bayan için hoş bir görüntü degilSlm aynı sorun bendede war ali mezdegi yapıyor massater hipertrofi ameliyatını onun haricinde bi kaç prof yapio çene torpuleyerek evet botox geçici ameliyat da çok pahalı ali mezdegi 10.000 tl dedi diğer gorustugum doktorları 6 7 bin arası dedi.dediğiniz gibi fotoda daha net belli oluo
anladım canım tesekkürlerEwet bende ağrı oluo ameliyat olan war sorun yok gibi zeki güzel prof. War oda yapio massater ameliyatını 7 bin dedi botox da yaptirabilirsin ama botox geçici bi işlem tekrardan yeniler
Selam ayni sorun bende de var . Ben de cok arastirma yaptim cene ameliyati cok riskli kaldi ki yapan doktor cok az. Dr oytun idil 6bin e yaptigini soyledi. Ama ben ameliyattansa botoksu tercih ediyorum. Ilk firsatta da yaptiricam. Hem botoksu sık sık yapildiginda o kasi islevsiz biraktigini ve zamanla erittigiyle ilgili bi yazi okumustum. Yani birkac botoks sonrasi ilerleyen yillarda cok ihtiyacimiz olmayacak. O yuzden ameliyati istemiyorum. Cunku geri donusu yok.Evet arkadaslar son 4 senedir çenem agrıyor.Gece dişlerimi sıktıgımdan agrıdıgı kanaatıne vardım ve diş hekimine gittim gece implantı verdi 3-4 aydır kullanıyorum.Ama pek bir faydasını görmedim.Bunun yanı sıra plastik cerraha da gittim ve kapıdan girer girmez hipertrofi olduğunu söyledi diş hekiminin implant verdiğini söyleyince doktor bana implantı kullanmamı,kaslarda ağrı devam ederse botoks uygulamasını önerdi.Fakat botoks da gecıcı malesef.Ameliyat yapan doktor da çok az ve amelıyat olan kişi de yok sanırım.Türkıye'de nadir görünen bir hastalık o da beni buldu.Arkadaslarımla tadına vara vara sohbet bıle edemiyorum hemen cenem agrıyor süreklı kas gevsetıcı içmekten ishal oldum (yan etkisiymiş :/ ).Onu bunu gectım bu olay yüzümde asimetri oluşturdu dikkat etmedikçe belli olmuyormuş fakat fotoğraflarda ayan beyan belli oluyor.Bir yanagım dıgerıne göre daha şiş görünüyor.İnternette arastırmadıgım yer kalmadı ingilizce makaleler okudum,amelıyatlar izledim fakat Türkıye'de yokSanırım burada bana yardımcı olabılecek bırı de yok çünkü forumda da arastırdım bır kişi açmış konu fakat sonuc alamamış.Ben yine de bir umut yazdım belki biri görür ve doktor önerir ne bileyim bu konu benım canımı fazlasıyla sıkıyor.En azından içimi dökmüş oldum okuyan olursa şimdiden tesekkür ederim.
Selam ayni sorun bende de var . Ben de cok arastirma yaptim cene ameliyati cok riskli kaldi ki yapan doktor cok az. Dr oytun idil 6bin e yaptigini soyledi. Ama ben ameliyattansa botoksu tercih ediyorum. Ilk firsatta da yaptiricam. Hem botoksu sık sık yapildiginda o kasi islevsiz biraktigini ve zamanla erittigiyle ilgili bi yazi okumustum. Yani birkac botoks sonrasi ilerleyen yillarda cok ihtiyacimiz olmayacak. O yuzden ameliyati istemiyorum. Cunku geri donusu yok.
Iyi yapmissin o zaman canim sonucu paylasirsin bizimleArkadaşlar şu an girebildim doktora gittim ve ameliyatı kesinlikle tavsiye etmiyor.Dediğiniz gibi botoks dedi fakat bunun ana sebebini çözmek gerektiğini bu rahatsızlığın alt tabanında psikolojik yada nörolojik bir sorun olabileceğini,onlara da gitmem gerektiğini söyledi eğer sorun bunlardan kaynaklıysa ve tedavi olursan botoksa da gerek kalmaz kaslar kendiliğinden gevşer dedi bende randevu aldım arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?