Gebeliğe Hazırlık Bt hcg 9 çıktı hamilemiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
10'a kadar negatif diye biliyorum ama şüpheli de bir rakam gibi... Regliniz gecikti mi? Geciktiyse kaç gün?
Belki sonradan yükselir.

Hamile olduğum 2.8 değerle öğrenmiştim sonra katlanarak yükseldi:) insallah sağlıklı bir gebeliktir sizinki de…🧿

5in üstü gebelik sayılıyor ama önemli olan iki günde iki kat artarak devam etmesi 🥰 büyük ihtimal çok erken öğrendiniz, takip ile sağlıklı gebelik olup olmadığı anlaşılacaktır

Hamilesin ama sağlıklı mı değil mi beta artışı belirleyecek bunu 2güne 1 kan vermek lazım ama sen çok başındasın biraz daha yükselmesini bekleyebilirsin öyle gidebilirsin kan vermeye

En son yüzlerde bir değer oldu birdaha gitmedim hastaneye p. Tesi birdaha kontrolüm var ara ara batmalar oluyor adet olacakmışım gibi ağrılar da oluyor korkuyorum ama akışına bıraktım artık. Sürekli gitmek daha çok strese sokuyor.
Yaa çok sevindim. O batmalar çok normal. Ben öğrenmeden önce ha adet oldum ha sökülecek diye bekliyordum ağrıdan dolayı umarım sağlıklı bi gebeliktir ve sorunsuz ilerler.

Yaa çok sevindim. O batmalar çok normal. Ben öğrenmeden önce ha adet oldum ha sökülecek diye bekliyordum ağrıdan dolayı umarım sağlıklı bi gebeliktir ve sorunsuz ilerler.
Allah razı olsun canım Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin zormuş beklemek gerçekten

Back
X