Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5in üstü gebelik sayılıyor ama önemli olan iki günde iki kat artarak devam etmesi büyük ihtimal çok erken öğrendiniz, takip ile sağlıklı gebelik olup olmadığı anlaşılacaktır
Hamilesin ama sağlıklı mı değil mi beta artışı belirleyecek bunu 2güne 1 kan vermek lazım ama sen çok başındasın biraz daha yükselmesini bekleyebilirsin öyle gidebilirsin kan vermeye
En son yüzlerde bir değer oldu birdaha gitmedim hastaneye p. Tesi birdaha kontrolüm var ara ara batmalar oluyor adet olacakmışım gibi ağrılar da oluyor korkuyorum ama akışına bıraktım artık. Sürekli gitmek daha çok strese sokuyor.
En son yüzlerde bir değer oldu birdaha gitmedim hastaneye p. Tesi birdaha kontrolüm var ara ara batmalar oluyor adet olacakmışım gibi ağrılar da oluyor korkuyorum ama akışına bıraktım artık. Sürekli gitmek daha çok strese sokuyor.
Yaa çok sevindim. O batmalar çok normal. Ben öğrenmeden önce ha adet oldum ha sökülecek diye bekliyordum ağrıdan dolayı umarım sağlıklı bi gebeliktir ve sorunsuz ilerler.
Yaa çok sevindim. O batmalar çok normal. Ben öğrenmeden önce ha adet oldum ha sökülecek diye bekliyordum ağrıdan dolayı umarım sağlıklı bi gebeliktir ve sorunsuz ilerler.