bta hcg 3 günde bu kadar artarmı

annemelis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2014
6
0
36
İçel Mersin
slm arkadaşlar cuma günü hamile olduğumu öğrendim bta hcg değerim 1166.92 çıktı dün yine sağlık ocagında yaptırdım doktorumuz telefon açıp 7000 oldugunu gayet iyi oldugunu söyledi (3 günde)
benim bildiğim 2 günde 2 kat artar 3 günde bu kadar artması normalmi?
doktorumuz anormal bi durum olmadığını en az iki kat artacagını söyledi
yarın yine gidicem bu sefer doğum doktoruna gidicem ve degerimi ölçücem
ama içim hiç rahat deği l
sizce normal mi arkadaşlar 3 günde bu kadar artması

aynısı bana da olsu hatta dr 5 dk falan kağıt üstünde topladı çıkardı hesaplamalar yaptı normalden hızlı artmış dedi. ben şüphelendiğiniz bi durum mu var dedim. Çok çok nadir bazı durumlar olabilir takipte kalalım dedi. Hiç bir sıkıntı olmadı. belli süre sonra normal standartlarda ilerledi. hiiç birşey olmadı unuttuk gitti bile. sen kadın doğumcunla görüş tabi ama özetle birçok kişinin başına gelebiliyor. için rahat olsun. şimdiden herşeyi stres yapma.

Çok iyi artmış ama bu hızlı artışın ardından progesteron da istemeliydi dış gebelik ihtimalini ortadan kaldırmak için. Sen yine de gönlünü ferah tut canım bir şey yoksa boşu boşuna strese girme

Cnm kadın doğum doktoruna yarın gidicem bakalım yarın ne kadar çıkıcak değerim
Dış gebelikte düşmüyomuydu değer
Birde mol gebelik varmış onda değer çok artarmİş öyle bişey olmasından korkuyorum
İnşallah sağlıklı bi gebeliktir

aynısı bana da olsu hatta dr 5 dk falan kağıt üstünde topladı çıkardı hesaplamalar yaptı normalden hızlı artmış dedi. ben şüphelendiğiniz bi durum mu var dedim. Çok çok nadir bazı durumlar olabilir takipte kalalım dedi. Hiç bir sıkıntı olmadı. belli süre sonra normal standartlarda ilerledi. hiiç birşey olmadı unuttuk gitti bile. sen kadın doğumcunla görüş tabi ama özetle birçok kişinin başına gelebiliyor. için rahat olsun. şimdiden herşeyi stres yapma.
İnşallah cnm ya çok istiyorum çünkü.anormal bi durum olmasını istemiyorum o kadar çok internetten araştırdım ki neden hızla artıyor diye iyice strese girdim bir çok kişinin başına geliyorsa normaldir inşallah benimkiside

Cnm kadın doğum doktoruna yarın gidicem bakalım yarın ne kadar çıkıcak değerim
Dış gebelikte düşmüyomuydu değer
Birde mol gebelik varmış onda değer çok artarmİş öyle bişey olmasından korkuyorum
İnşallah sağlıklı bi gebeliktir
Allah korusun mol gebelik çok tehlikeli. Değildir o... dış gebelikte artışlar çok yüksek olabiliyor ondan sordum progesteronu. Bir yere kadar ani yükselişler olabilir, bir düşüp bir yükselebilir. Ama hangi noktadan sonra düşeceği bünyeye bağlı. Sen yine kötü düşünme ama pazartesi bir progesteron baktır bence. Aklında kalmasın. O düşük çıkarsa dış gebelik olabilir.
Gaçen hafta ameliyat oldum yanımda bir arkadaş vardı. Beta hcg 4000 e ulaşana kadar belirti vermemiş. O değerden sonra dengesizleşmiş. Kimsenin de aklına gelmemiş progesteron baktırmak. Ünv hastanesindr konuldu dış gebelik teşhisi hemen ameliyata aldılar. O yüzden progesteron önemli

Bugün minicikte olsa keseyi gördük çok şükür doktorum keseyi gördükten sonra değerlerin önemi kalmadı yırtıp atabilirsin dedi bta hcg 8100 falan çıktı bu arada.bu değerde görmemiz zor demişti ama gördük. bta hcg testi yaptırmaya gerek yok artık 20 gün sonra gel dedi.
İnşallah sağlıklı bi şekilde geçer gebeliğin inşallah hiç bi sıkıntı yaşamam (amin amin amin )

Kızlar merhaba bu benim ikinci hamileliğim ilkinde kese gelişmediği için kürtaj olmustum kürtaj üstüne 70 gün sonra tekrar hamile kaldım doktor onayıyla tabiki. Ama ben şimdi internete cok kafa yormaya başladım yeniden:KK43:daha yeni öğrendim ilk beta hcg 75 daha iki gün sonra 183 cıktı o arada da iki günlük kahverengi lekelenme yaşadım. Şimdi yok bir daha da kan testi yaptırmadım. Fakat ilk hamileliğimde kasık ağrısı cekmedim . Şuan özellikle tek tarafta sol da kasık ağrısı cekiyorum sizce bu normal mi yoksa dış gebelik olabilir mi lütfen yanıtsız bırakmayın :KK43: Bugünde baktırdım 183 cıkan değerin üzerinden dört gün geçmiş oluyor yani 1532 cıktı kostum doktora ama keseyi göremedi dış gebelik mi acaba :KK43: birşeyde söylemedi yarın tekrar gideceğim.

Kızlar merhaba bu benim ikinci hamileliğim ilkinde kese gelişmediği için kürtaj olmustum kürtaj üstüne 70 gün sonra tekrar hamile kaldım doktor onayıyla tabiki. Ama ben şimdi internete cok kafa yormaya başladım yeniden:KK43:daha yeni öğrendim ilk beta hcg 75 daha iki gün sonra 183 cıktı o arada da iki günlük kahverengi lekelenme yaşadım. Şimdi yok bir daha da kan testi yaptırmadım. Fakat ilk hamileliğimde kasık ağrısı cekmedim . Şuan özellikle tek tarafta sol da kasık ağrısı cekiyorum sizce bu normal mi yoksa dış gebelik olabilir mi lütfen yanıtsız bırakmayın :KK43: Bugünde baktırdım 183 cıkan değerin üzerinden dört gün geçmiş oluyor yani 1532 cıktı kostum doktora ama keseyi göremedi dış gebelik mi acaba :KK43: birşeyde söylemedi yarın tekrar gideceğim.

Hiçbirşey yoktur canım sıkıntı yapma ben 4 haftalikti 242 çıktı beta hcg geç döllenme olmuş 10 gun. Kaç haftalık suan ?,

Hiçbirşey yoktur canım sıkıntı yapma ben 4 haftalikti 242 çıktı beta hcg geç döllenme olmuş 10 gun. Kaç haftalık suan ?,
Kürtajdan sonra adet görmeden hamile kaldım ben o yüzden hiç bilmiyorum haftayı da :KK43:

Ama keseleri görmedim doktor sanki var ama emin değilim dedi yani bu kan değerine göre net bi şekilde gözükmesi gerekmez mi :KK43:
Onu konu sahibine dedim gülüm. Net goxukmeyebilir hatta olmayadabilkr 5 6 binlerde göremeyenler var sıkıntı yapma. Ultrason fotosu var mk

Back
X