bta hcg 3 günde bu kadar artarmı

Eklentiler

• Screenshot_2017-08-17-11-43-12.webp
    Screenshot_2017-08-17-11-43-12.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 67
Ahh canım bunların kitabını yazarım o kadar cok okudum ki ama beni rahatlatmıyor hiç biri :KK43:

Kafaya takarsan hic olmicak. Sen simdi bekle kafani dagit oljmsuzsa bile saglik olsun yjne dene ama bence var ksse gec olusucak 3,4 gun sonra git pazartesi git

Kafaya takarsan hic olmicak. Sen simdi bekle kafani dagit oljmsuzsa bile saglik olsun yjne dene ama bence var ksse gec olusucak 3,4 gun sonra git pazartesi git
Canım hastaneden geldim şimdi kese göründü 5 mm dedi. Beta 3981 cıktı yine artmıs. Ama gelişir mi gelişmez mi Rabbim bilir yeter ki bana bir zararı olmasın :KK17:

Canım hastaneden geldim şimdi kese göründü 5 mm dedi. Beta 3981 cıktı yine artmıs. Ama gelişir mi gelişmez mi Rabbim bilir yeter ki bana bir zararı olmasın :KK17:
Oh oh super cok sevindim sana ve bebeğin olmasın olmaz da zaten şimdi keyfine bak bol bol dinlen he dinlenmeyi abartma yürüyüşte yap yoksa benim gibi 25 kilo alıp pilates topu gibi gidersin doğuma :D

Oh oh super cok sevindim sana ve bebeğin olmasın olmaz da zaten şimdi keyfine bak bol bol dinlen he dinlenmeyi abartma yürüyüşte yap yoksa benim gibi 25 kilo alıp pilates topu gibi gidersin doğuma :KK70:
Canım ne iyi bi insansın Rabbim gönlüne göre versin desteğin için çok teşekkür ederim tekrar tekrar :anneadayı:

Back
X