- 3 Ocak 2014
- 1.128
- 1.012
- 333
- Konu Sahibi sevgiliistanbul
Merhaba regl 2 gün geçti beta hcg 30 çıktı çok düşük geldi bana böyle durumda olup sıkıntı yaşamadan gebeliğine devam eden varmı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha çok küçüktür o yüzden öyle çıkmıştır 3 gün sonra tekrar kan ver artış olursa sorun yok demektirMerhaba regl 2 gün geçti beta hcg 30 çıktı çok düşük geldi bana böyle durumda olup sıkıntı yaşamadan gebeliğine devam eden varmı acaba
İnşDaha çok küçüktür o yüzden öyle çıkmıştır 3 gün sonra tekrar kan ver artış olursa sorun yok demektir![]()
Saol canım inşallahBenimde regl 3 gün geçtiginde 64 çıkmıştı. Geç döllenmeymişŞuan 7 haftalık hamileyim
Benim malesef kimyasal gebelik le sonuçlandı düştüBenimde ilk adet gunu 38 di simdi bir hafta gecti 1209 oldu . Doktor güzel dedi ☺
Daha küçüktür canım 2 gün geçmiş zaten sağlıkla katlanır inşallah merak etmeMerhaba regl 2 gün geçti beta hcg 30 çıktı çok düşük geldi bana böyle durumda olup sıkıntı yaşamadan gebeliğine devam eden varmı acaba