- 24 Ekim 2024
- 60
- 10
- 3
- 26
- Konu Sahibi kubraasafak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hamilelik hormonu beta HCG. Hayırlı olsun gebesinizKızlar bugün kan testi yaptırdım ve sonuç böyle çıktı.
Bu değer gebelik mi yani inanın çok tereddütte kaldım yarın doktor muayenesi olacağım ya başka birleyden dolayı yükselmiş derse diye korkuyorumEvet hamilelik hormonu beta HCG. Hayırlı olsun gebesiniz![]()
Eğer yumurta geliştirici ilaç iğne vs kullanmadiysaniz bu değer hiçbir şekilde yükselmez tahminen 18 günlük falan hamilesinizBu değer gebelik mi yani inanın çok tereddütte kaldım yarın doktor muayenesi olacağım ya başka birleyden dolayı yükselmiş derse diye korkuyorum
Hayır canım hamilesin ama kese vs gözükmez Dr dedinde panikleme 1.500 2 bin altran 3 bin üstü karından gözükürBu değer gebelik mi yani inanın çok tereddütte kaldım yarın doktor muayenesi olacağım ya başka birleyden dolayı yükselmiş derse diye korkuyorum
Hayır hiçbirşey kullanmadım sadece bir hafta önce çok şiddetli baş ağrısı oldu mecburen ağrı kesici kullanmak zorunda kaldım kullandığım tek ilaç. Teşekkür ederimEğer yumurta geliştirici ilaç iğne vs kullanmadiysaniz bu değer hiçbir şekilde yükselmez tahminen 18 günlük falan hamilesiniz
Peki bu değer ne zaman yükselmeye başlar? Bazıları yarın bazıları da birkaç gün sonra git hastaneye diyor?Hayır canım hamilesin ama kese vs gözükmez Dr dedinde panikleme 1.500 2 bin altran 3 bin üstü karından gözükür
O zaman bu değer başka sebeple yükselmez tekrardan gözünüz aydınHayır hiçbirşey kullanmadım sadece bir hafta önce çok şiddetli baş ağrısı oldu mecburen ağrı kesici kullanmak zorunda kaldım kullandığım tek ilaç. Teşekkür ederim![]()
Çok teşekkür ederimO zaman bu değer başka sebeple yükselmez tekrardan gözünüz aydın![]()
Merhaba hayırlı olsun bu değer sadece hamilelikte yükselir hamileliği tespit için bakılır. 2 günde en az %60 artması gerekir yani 2 gün sonra tekrar kan verin 48 saat sonra. Değeriniz 1500e gelince vajinal muayene ile 3000lerde de karından kese görünürKızlar bugün kan testi yaptırdım ve sonuç böyle çıktı.
İki güne bir iki katı yada %60 artış olması lazım sen kan ver takibi yap 1.500 gördün de 2veya 4 gün sonra git tahmini 10 günün var yaniPeki bu değer ne zaman yükselmeye başlar? Bazıları yarın bazıları da birkaç gün sonra git hastaneye diyor?