BTA HCG gebelik değeri mi sizce?

Bu değer gebelik mi yani inanın çok tereddütte kaldım yarın doktor muayenesi olacağım ya başka birleyden dolayı yükselmiş derse diye korkuyorum
Eğer yumurta geliştirici ilaç iğne vs kullanmadiysaniz bu değer hiçbir şekilde yükselmez tahminen 18 günlük falan hamilesiniz

Eğer yumurta geliştirici ilaç iğne vs kullanmadiysaniz bu değer hiçbir şekilde yükselmez tahminen 18 günlük falan hamilesiniz
Hayır hiçbirşey kullanmadım sadece bir hafta önce çok şiddetli baş ağrısı oldu mecburen ağrı kesici kullanmak zorunda kaldım kullandığım tek ilaç. Teşekkür ederim

Şimdi gitsenizde kese kalp atışı göremezsiniz. 1 hafta sonra giderseniz daha iyi olur

Kızlar bugün kan testi yaptırdım ve sonuç böyle çıktı.
Merhaba hayırlı olsun bu değer sadece hamilelikte yükselir hamileliği tespit için bakılır. 2 günde en az %60 artması gerekir yani 2 gün sonra tekrar kan verin 48 saat sonra. Değeriniz 1500e gelince vajinal muayene ile 3000lerde de karından kese görünür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…