Bta HCG kanda çıkmayıp idrarda çıkması

Damlaaays

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2019
19
6
1
32
Kizlar merhaba ben korunmasız ilişki kasımın sonuna doğru bı kere birşey olmaz heralde adetime az kalmıştı adetim aralik 9 da olması gerekiyodu olmadım evde test yaptm çok çok silik çıktı ertesi gün kan verdim .100 çıktı iki gün sonra bı daha verdim 0.446 çıktı yine değildim hamile dedim test yanlıştı heralde bugün 2 gün daha geçti en sonki kandan idrar testi aldım yine iki tane ikiside net pozitif çıktı artık geç dollenmemi oldu ancami oldu bilmiyorum beynim yandı

Valla şaşkınım adetim 2 gün geçti kan verdim negatif iki gün daha geçti yine negatif iki daha geçti öle dün kanda 17 çıktı beta

Bu değerlerle bı doktora danışın Belki geç dollenmedir En doğru bı dokror yönlendirsin sizi.. Hayırlı haberler alırsınız inşallah

Bu değerlerle bı doktora danışın Belki geç dollenmedir En doğru bı dokror yönlendirsin sizi.. Hayırlı haberler alırsınız inşallah
Görüştüm haftaya çağırdı şimdi küçük göremeyiz dedi benim öbür kızımda geç dollenmeydi yumurtam geç catlio benim adete yakin bakalım kismet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…