Bta hcg m düştü gebelik devam eder mi

seren0163

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2020
128
31
18
30
Merhaba 3 gün önce test yaptığımda bta hcg m 81 cıktı bir gün sonra 66 ya düştü . Fitil verdi doktorum yarın tekrar kontrole gidicem. Bu gebelik devam eder mi sizce. 2 ay önce de bir düşüğüm olmuştu

İlaçla düşük mü yapmam bekleniyor bu durumda ne oluyor
Değer kendiliğinden azalıyor kanamayla sıfırlanır muhtemelen. Yarın da tekrar kan alınır. Duruma hıre hareket edilir. Düşüp yükselme olursa dıs gebeliktir o zaman ilaçla düşük yaptırılır.

Muhtemelen kimyasal gebelik gibi duruyor canım fitili önlem amaçlı vermiştir rahim kasılmalarını engellemek için belki de ama değerin düşerse zaten sıfırlanınca adetle kanaman başlar

Çncesinde de düşüğüm var sebeplerine bakılır mı bu defa diyorum . Testler falan yapılır belkide
Öncesinde de varsa takibini muhakkak yaptırın bence genetik testler vs doktorunuz size daya ayrıntılı anlatır hsg falan çekinmişmiydiniz hiç

Kimyasal gebelik sonrası yumurtlama zamanınızı nasıl ayarladiniz aynı adet zamanındaki gibi mi?
Benim beta 280 falandı yanlış hatırlamıyorsam sıfırlanması 2 haftayı buldu hemen hemen. Sıfırlandı kanamam oldu pıhtılı ve yoğun Bi kanama geçirdim adetim diğer ay 55 günlük gecikme oldu doktor normal herkesde bir kaç haftalık da olsa gecikme olur demişti o adetten sonra bidaha kanama yaşamadım hamile kaldım

Benim öyle olmadı 4 gün sürdü kanamam pıhtılaşma şeklinde, doktorum da 1 ay sonra gel dedi bidaha da kan vermedim hiç vermem mi gerekiyordu acaba

Benim öyle olmadı 4 gün sürdü kanamam pıhtılaşma şeklinde, doktorum da 1 ay sonra gel dedi bidaha da kan vermedim hiç vermem mi gerekiyordu acaba
Sizin kaçtı betahcg bide sıfırlanmasını takip etmenizi öneririm tekrar artış olabilir Allah korusun dış gebelik vs olabilir tedbirli olmakta fayda var

Sizin kaçtı betahcg bide sıfırlanmasını takip etmenizi öneririm tekrar artış olabilir Allah korusun dış gebelik vs olabilir tedbirli olmakta fayda var
Valla hiç hatırlamıyorum ki doktor kan değerlerime baktı kimyasal gebelik yavaş yavaş değerlerin düşmeye başlamış dedi, ultrasonla da baktı 1 ay sonra gel dedi

Valla hiç hatırlamıyorum ki doktor kan değerlerime baktı kimyasal gebelik yavaş yavaş değerlerin düşmeye başlamış dedi, ultrasonla da baktı 1 ay sonra gel dedi
Canım benim değerim çok az artış gösterdi mesela 50 70 100 gibi 280 Ken kanama yaşadım doktor beta istedi düşüşe geçmişti 250 falan çıktı kanamam durdu düşmeye devam etti beta 2 haftaya yakın takip ettim sıfırlnınca da kanama yaşadım sende keşke takip etsen

Anladım canım çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…