- 30 Haziran 2018
- 625
- 90
- 98
- 33
- Konu Sahibi Prenses1234
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar acilde kan verdim kasiklarimda sanci vardi birde idrar enfeksiyonu dediler toz verdiler ama ağrim gecmedi daha beta yükselmesi nasıl sizce
Enfeksiyon için tahlil yaptınız mıKızlar acilde kan verdim kasiklarimda sanci vardi birde idrar enfeksiyonu dediler toz verdiler ama ağrim gecmedi daha beta yükselmesi nasıl sizce
Idrar tahlili yaptilar enfeksiyon icin toz verdilerde gecmiyor parol ictim ole uyuyabildim simdi yine agrim var kasik belEnfeksiyon için tahlil yaptınız mı
Geçmedi diye tekrar git canım enfeksiyon iyi değil başka ilaç versinlerIdrar tahlili yaptilar enfeksiyon icin toz verdilerde gecmiyor parol ictim ole uyuyabildim simdi yine agrim var kasik bel
Geçmedi diye tekrar git canım enfeksiyon iyi değil başka ilaç versinler
Çok yenisin hem tutunma ağrısı hem enfeksiyon ağrısı geçmiş olsun ilaçlarını iç bol bol dinlen canım dinlenmekle hafifler inşallahsuan kasiklarim belim cok agriyo
Tutunma agrisi bole cok olurmu canim ilac vermediler acilde bi toz oda gecirmedi duramiyorum hic yarin verir insallahÇok yenisin hem tutunma ağrısı hem enfeksiyon ağrısı geçmiş olsun ilaçlarını iç bol bol dinlen canım dinlenmekle hafifler inşallah
Acile değil poliklinik kadın doğum doktoruna git daha iyi olur vallahi benim tutunma ağrısı adet sancısı gibiydi ya bazıları çok hissediyor senin de ikisi birlikte olduğu içinTutunma agrisi bole cok olurmu canim ilac vermediler acilde bi toz oda gecirmedi duramiyorum hic yarin verir insallah
Galiba canim yarin gitcem yarin ama yarina kadar napcam bilmiyorim duramiyorumAcile değil poliklinik kadın doğum doktoruna git daha iyi olur vallahi benim tutunma ağrısı adet sancısı gibiydi ya bazıları çok hissediyor senin de ikisi birlikte olduğu için
Bebişini düşün dikkatini başka yere ver uyumaya çalış canım sürekli parol alma bence ne olur ne olmaz ya zaten geçici sonra yeniden ağrılar geliyorGaliba canim yarin gitcem yarin ama yarina kadar napcam bilmiyorim duramiyorum
Tamam canim sagolasinBebişini düşün dikkatini başka yere ver uyumaya çalış canım sürekli parol alma bence ne olur ne olmaz ya zaten geçici sonra yeniden ağrılar geliyor