- 1 Şubat 2024
- 31
- 2
- 6
- 27
- Konu Sahibi patronhavva
-
10 Şubatson adet tarihinize göre hesaplayın.
12 Mart 22 sonuç yazıyor 14 Mart 166 yazıyor sonuç kismindaYaklaşık 5 haftalık tebrikler.2 günde bir Yaklaşık 2 kat artması lazım betanızın.
12 Mart 22 sonuç yazıyor 14 Mart 166 yazıyor sonuç kisminda
Teşekkürler ne zaman gitmeliyim tekrar hastaneyeçok iyi artmış hayırlı olsun. Betanız 3000 falan olunca keseyi görürsünüz.
Merhaba arkadaşlar benim pazartesi adet olmam gerekiyor du ama hafif lekelenme oldu üç gün sürdü dün sağlık ocağına gittim test verdim gitmedim daha sizce varmı Eki Görüntüle 3400989
önümüzdeki hafta gitseniz olur gibi. Tabi lekelenme kanama olursa hemen gidin.Teşekkürler ne zaman gitmeliyim tekrar hastaneye
Tamamdır nasıl lekelenme acabaönümüzdeki hafta gitseniz olur gibi. Tabi lekelenme kanama olursa hemen gidin.
Pazartesi tekrar tekrar artış olmusmu diye baktirayimmiTeşekkürler ne zaman gitmeliyim tekrar hastaneye
kahverengi pembe kırmızı olursa acile gidin. isterseniz artışa bir kere daha baktırabilirsiniz.Tamamdır nasıl lekelenme acaba
Beyaz olursa gideyimmi ama çok sık değil akıntı Olur ya oylekahverengi pembe kırmızı olursa acile gidin. isterseniz artışa bir kere daha baktırabilirsiniz.
yoo beyazda sorun olmaz zaten hamilelikten dolayı da beyaz akıntı oluyor. Kendinizi çok yormayın bu süreçte.Beyaz olursa gideyimmi ama çok sık değil akıntı Olur ya oyle
Teşekkürler ederimyoo beyazda sorun olmaz zaten hamilelikten dolayı da beyaz akıntı oluyor. Kendinizi çok yormayın bu süreçte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?