Yardıma ihtiyacım var kızlar testim pozitif ama regl oldum

edospolat

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2025
196
76
13
31
Kızlar benim erken gebelik testlerim pozitif çıkıyor ama regl oldum dün akşam leke şeklinde geldi hala da aynı bugun doktora gittim orda da çıkmadı ama gecen hafta 0.5 di hgc bugun 1.20 ye yükselmiş bilgisi olan var mı yardımcı olursanız sevinirim 🥹

E doktora gitmişsiniz ya bugün .

Doktorun söyleyemediğini burdan kim söyleyecek? Regl olmuşsunuz beta da negatif gebelik yok üzgünüm 😞

Kızlar benim erken gebelik testlerim pozitif çıkıyor ama regl oldum dün akşam leke şeklinde geldi hala da aynı bugun doktora gittim orda da çıkmadı ama gecen hafta 0.5 di hgc bugun 1.20 ye yükselmiş bilgisi olan var mı yardımcı olursanız sevinirim 🥹
Testler bazen bu şekilde yalancı pozitif veriyor özelikle erken gebelik testleri üzgünüm ama gebe olsanız zaten önce kanda çıkar

Hamilelikte değerler her gün 2 katına çıkıyor neredeyse. Bu yükselme maalesef çok kayda değer bir şey değil 1 hafta için. Umarım en hayırlı zamanda hamile kalır bebişinizi kucağınızs alırsınız :)

Back
X