Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NORMAL CANIM ENDİŞE ETMEKızlar 15 gün önce transfer yapıldı tüp bebek ve 13 gün test pozitifti ve sonuç 160 iki gün sonra yani bugün tekrar kan verdim değerim 270 sizce bu Artış normalmi yoksa bir sorunmu var cevap yazarsanız acil çok sevinirim
Merhabalar son adet tarihim 22 mayıs buna baglı olarak idrar testi yaptım pozitif çıktı ardından beta hcg yaptrdım 18.06.15 de sonuc 665 çıktı,ertesi gün tekrar yaptrdm 998 çıktı,farklı hastanelerde yapıldı,ve doktorum yavaş ilerlediğini söyledi,bununda 2 sonucu olacagını söyledi ya dış gebelik yada boş gebelik,henüz ultrasonla bakılmadı,böyle bir durumla karşılaşan varmı arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
geçen ay benimde buna yakın değerlerim vardı.6. haftada düşük yaptım.inşallah dış gebelik değildir.dış gebelikse eğer ameliyat gerekiyor sanırım.doktorum benim değerlerimi görünce çok korkmuştu ya dış gebelikse diye keseyi falanda göremeyince.aile dostumuz ondan korktu tabi.başka doktor olsa umrunda olmazdım.ama böyle yavaş ilerleyen gebeliler genelde düşükle sonuçlanıyor.inşallah değerlerin artarMerhabalar son adet tarihim 22 mayıs buna baglı olarak idrar testi yaptım pozitif çıktı ardından beta hcg yaptrdım 18.06.15 de sonuc 665 çıktı,ertesi gün tekrar yaptrdm 998 çıktı,farklı hastanelerde yapıldı,ve doktorum yavaş ilerlediğini söyledi,bununda 2 sonucu olacagını söyledi ya dış gebelik yada boş gebelik,henüz ultrasonla bakılmadı,böyle bir durumla karşılaşan varmı arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
Canim smdi son adetine gore 4 5 haftalik olman gerekiyor yani 1 ayliksin
Degerinde normal gorunuyor gec dollenme bile olablr dpktorun nasil bukadar emin konusms anlamadm benm adetim 10 gun gectiginde deger 58 di smdi 9 aylik oglum var
Yanii hemen bakmadan konusms degerin gzl artiyo gbi 600 den 1 gunde 900 e cikmis yani 2 gunde 2 kat artiigni varsayarsak 1 gn snrasi 1200 olckdi deger gayet normal sen bence baska bi doktra gt ultrsnda bi baklsn kese olusmustur zaten o doktor biraz sallamis
ay canımmm digger söylediklerimi unut.allah bilir tabi ama değerlerin çok normal.ben 66.5 diye okudum onu 665 mişşş.hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallahMerhabalar son adet tarihim 22 mayıs buna baglı olarak idrar testi yaptım pozitif çıktı ardından beta hcg yaptrdım 18.06.15 de sonuc 665 çıktı,ertesi gün tekrar yaptrdm 998 çıktı,farklı hastanelerde yapıldı,ve doktorum yavaş ilerlediğini söyledi,bununda 2 sonucu olacagını söyledi ya dış gebelik yada boş gebelik,henüz ultrasonla bakılmadı,böyle bir durumla karşılaşan varmı arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
ay canımmm digger söylediklerimi unut.allah bilir tabi ama değerlerin çok normal.ben 66.5 diye okudum onu 665 mişşş.hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah
Allah bagışlasın ,banada öle geldi ezbere konuştu bildiğin ama yinede kafamı karıştırdı yarın başka bir hastaneye gidicem inş ultrason için,senin tavsiye edebileceğin bir doktor yada hastane varmı tşk ederim ilgin için :)
Aynen canm dengesiz doktor cok bana oglumda 6 haftalikken gec dollenmeydi kalp atslari yeni yeni olusydu dediki sen kendini cok kaptirma canim dusuk yapablrsn fazla umitlendirme alistr kendni nasl pskljm bozulmustu bska doktra gttm oyle bsy yok dedi bazilari byle cins oluyo sen aldrma baska doktra gt dhaa ultrsnda bile bakmadan teshisi yokmus adam :)
Sacmaliga bakk canim ben antalydayim burda doktor var bildgm cokda sen nerdesin onu blmiyrm sen yarin gzl bi doktordan randevu al muayne icin gt guzelce ultrsnda baksin kese varmi durum ne kafadan knsmak kolay
Yarın giidicem inş. Ankaradayım ben
Ederim tabi iyi geceler canımInsallah gzl habrrlerle donersin canim gt bakalm.bi muayne ol belli olur hersey
Banada haber et merak ederim
Saolasın ALlah razı olsun
Yarın ultrason için hastaneye gidicem hayırlısı olur inş
Evet gittim canım değerlerim gayet normalmiş, 2 günde bir 2 kat artması gerekiyomuş, ultrasonla bakmasını istedim Erken oldugu için gözükmedi , hiç endişe etme dedi, pazartesi tekrar gel vajinal bGttinmi cnm doktra ne dedi doktr merak ettim
Evet canım gittim değerlerim gayet normalmiş, 2 günde bir 2 kat artması gerekiyomuş, ultrasonla bakmasını istedim Erken oldugu için gözükmedi , hiç endişe etme dedi, pazartesi tekrar gel dedi vajinal bakacak hayırlısı olur inş , rahatladım acıkcası biraz :)Gttinmi cnm doktra ne dedi doktr merak ettim